Az anyanyelvi oktatás mellett kampányol az Összefogás Szlovákiában

2021. április 17. 10:22

A legjobban anyanyelvén tanul a gyermek – vallja a párt egyik alapítója.

2021. április 17. 10:22
null

„Mindenki azt szeretné, hogy gyereke sikeres, okos és elégedett legyen. Áprilisban fontos döntés előtt állnak a leendő elsősök szülei. Magyar vagy szlovák iskola? Majdnem, a jó kérdés így hangzik: anyanyelvi vagy idegen nyelven oktató iskola?” – teszi fel a kérdést az Összefogás a Facebook-oldalán.

A szöveg mellett egy videót is megosztottak, amelyben Mózes Szabolcs, a mozgalom egyik alapítója arra buzdítja a magyar szülőket, hogy magyar iskolába írassák gyermekeiket.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarcsi1
2021. április 17. 13:43
Végre!
Almassy
2021. április 17. 11:31
És mire felnőnek a magyar egyetemek a legjobbak közé fognak tartozni.
nick89
2021. április 17. 11:21
Bugár, lölő, gyurcyányi - hánynom kell. @Marslaki @teklapavle Ez meg a héten volt: "Hárommilliárd forintos kölcsönt kapott Tiborcz István cége a nehéz helyzetbe került cégeknek szánt állami hitelből" Lehetetlen! A hitel maximum 10 millió lehetett a jogszabály szerint és csak 1x lehetett igénybevenni. Orbán veje talpig becsületes, jómunkásember, soha nem lopna közpénzt. khmmmm!
Almassy
2021. április 17. 10:48
Ez mind szép, csak a Bugár-félék(Most-Hid) eljátszották a magyarok bizalmát és félő, hogy összeBugározzák az Összefogást is (a Szövetségben).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik