Kutyák, szélsőjobbos kommentcsürhe, gyülevész csőcselék – cikket írt Puzsér a Mandiner „kommentelő trolljairól”

2021. április 16. 18:29

A „valamirevaló fasiszták” sem maradhattak ki.

2021. április 16. 18:29
null

Lapunk is leszemlézte Puzsér Róbert Szájer József visszakönyörgi magát című, Magyar Hangban megjelent publicisztikáját.

Ebben Puzsér egyebek mellett arról ír, hogy „Szájer József még nyilvánvaló bukása után is finkelsteini gyűlölködéssel próbálja visszanyerni gazdájának szeretetét és megbecsülését”. Párhuzamot vonva Berki Krisztiánnal azt írja, hogy „Szájer József és Berki Krisztián egyaránt levonta az elmúlt harminc év legelkeserítőbb közéleti tanulságát – erre hivatkozva próbálják elnyerni Orbán Viktor bocsánatát: ha megvallod a törzsedet, a törzsed megvéd téged. Ha gerendagyárat lopsz, akkor is csak a másik oldalon forgalmazott fogpiszkáló fog számítani. Amíg hűséges vagy a rendszerhez, a rendszer használ, és megélhetéshez juttat. Ha megvan a kellő kultúrharcos pedigréd, bármit elkövethetsz, bocsánatot nyersz”.

A cikkre eddig – péntek kora este – 276 dislike, 21 kedvelés, valamint 195 komment érkezett, amelyek többsége nem ért egyet Puzsér mondataival.

Erre reagált a Hírklikken a publicista, gyakorlatilag egy teljes cikket írva a Mandiner kommentelőiről, „kommentelő trolljairól” – illetve az „identitáspolitikáról”.

Puzsér rögtön a bevezetőben kutyáknak nevezi „a Mandiner kommentelő trolljait”, akiknek szerinte a gazdája Orbán Viktor. Később bevezeti a „szélsőjobbos kommentcsürhe” jelzőt is, majd a változatosság kedvéért a „gyülevész csőcselékről ír”.

„Megtörtént, ami valamirevaló fasisztákkal soha nem fordulna elő: a normalitás felett őrködő keretlegények keblükre ölelték a melegorgiázó, ecstasyban fürdőző öreg harcost, hisz a homoszexuálisok is szexik, ha Orbán Viktor küszöbén csúsznak-másznak” – írta a publicista.

De mivel felesleges is mondatokat kiemelni, az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a teljes cikket.

***

Elszalasztott identitáspillanat: vezérelv a szolgaság

A Mandiner kommentelő trolljai csakis annyit tudnak magukról, hogy ők kutyák, akiknek a gazdája Orbán Viktor. Úgy mosdatják Szájer Józsefet, mintha nem miattuk kellett volna hazugságban élnie.

Világ nyomorúsága, ahogy Szájer József térden csúszva kér bocsánatot az illiberális kurzustól, miközben brüsszeli hungarofóbiáról számol be, amely ellen rá még nagy szükség lehet. Erről szóló írásom a Mandiner szélsőjobbos kommentcsürhéje előtt kötött ki – csakhogy a büszkén heteroszexuális igazság- és szabadságharcosok ezúttal nem a normális szexualitás, hanem az én beleim kiontása iránt tűntek elkötelezetteknek. A gyülevész csőcselék sietve hitet tett amellett, hogy Szájer József kiváló szakember, akinek tudására, tapasztalatára és hűségére a brüsszeli fronton még nagy szükség lehet. Megtörtént, ami valamirevaló fasisztákkal soha nem fordulna elő: a normalitás felett őrködő keretlegények keblükre ölelték a melegorgiázó, ecstasyban fürdőző öreg harcost, hisz a homoszexuálisok is szexik, ha Orbán Viktor küszöbén csúsznak-másznak.

Pedig itt volt az identitást kínáló alkalom, amikor mindezek a nyomorultak bármiféle kockázat nélkül bélyegezhették volna meg az abnormalitást, ahogy megszégyenítették vele Vona Gábort, pedig ő speciel heteroszexuális. A kommentmező dilemma elé került: normalitás vagy szolgaság? És nem volt egyetlen hozzászóló sem, aki elég elkötelezett lett volna a normalitás pártján, hogy a nagyságos ecstasy- és gangbang-képviselő uraságra vonatkozóan le merje írni a „takarodj”, az „elfajzott” és a „buzeráns” varázsszavakat.

Kiderült, hogy még a homofóbiájuk sem valóságos. Hisz a homofóbia is egy elv – nekik pedig egyáltalán nincsenek elveik. Csak szolgaságuk van – így ez lép elő vezérelvvé. Kiderült, hogy soha nem is a szolgaságuk volt a normalitásukért, mindig is a normalitásuk volt a szolgaságukért. Az ötvenhatos magyar hősöket gyalázó putyini propaganda esete idéződik fel: a virtuális tér nemzeti radikális rohamosztagosai akkor sem haboztak, hogy a magasságos Kreml tövéhez törleszkedjenek, akárcsak Kun Béla, Rákosi Mátyás és Kádár János. Nemcsak az internacionalizmus, de a nacionalizmus is Moszkvából importálva az igazi.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 424 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. április 20. 14:08
"Kiderült, hogy még a homofóbiájuk sem valóságos. Hisz a homofóbia is egy elv – nekik pedig egyáltalán nincsenek elveik." Ebben úgy benne van minden abból az őrületből, ami ennek a majomnak az agyát elborította. Beosztotta a világot binárisan homofóbokra, meg buziimádó (libernyákokra). Aztán azon őrjöng, hogy a homofób skatulyába dugottak nem viselkednek homofób módon. Az meg sem fordul a fejében, hogy eleve rosszul mérte fel a helyzetet. Ilyen légbőlkapott faszságokkal tapaszolja a hülye elképzelését, hogy "a homofóbiájuk sem valóságos". Azért nem valóságos, te ökör, mert nincsen. A homofóbok meg a libernyákok között ott van ugyanis a normalitás, az emberi létezés. Akiket nem érdekelnek a buzik, sőt, még ki is állnak a buzik mellett, ha tényleg pusztán a buziságuk miatt basztatják őket, mint mondjuk Szájert, de nem fognak prájdra járni, meg egyáltalán semmivel támogatni a buzipropagandát, a toleranciát gyakoroljuk, annak ellenére elviseljük a buzikat, hogy nem szeretjük őket. És ez nem elv, ilyen elv nem létezik, ez csak a józan ész és emberség. Azért nem jöttél rá, mert ezt a kettőt nem birtoklod, azonosítani sem tudod.
Shaman 1.1
2021. április 18. 15:20
Egy sértődött,bukott,nullszériás xaralak. Robiról mindent elmond a társa a momentumos ribanc! Zsák és a foltja ezek ők! https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/tulsagosan-szeretem-a-f-szt-es-a-drogokat-ahhoz-hogy-politikus-legyek-interju-pottyondy-edinaval/
antioxi
2021. április 18. 14:56
Puzsér! Remélem olvasod ezt is: Az "általatok" sokszor elátkozott és ördögtől való orbáni nernél nincs jobb alternatíva a magyarok többségének. A moslék koalíció (veled együtt) végkép nem alternatíva. Pá.
Sulammit
2021. április 18. 09:57
Puzsérral kapcsolatban az a véleményem, a fizimiskája láttán és a megszólalásait olvasván, hogy ez egy pszichopata őrült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik