Üzent a lélegeztetőgépre került Bányai Gábor országgyűlési képviselő családja

2021. április 15. 17:51
Arra kérnek mindenkit: mindenki vegye fel a koronavírus elleni védőoltást, amint lehetősége nyílik rá.

„Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk ” – írta a koronavírussal küzdő fideszes országgyűlési képviselő, Bányai Gábornak a családja csütörtöki bejegyzésében.

Mint írták, a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek „hittel teli kitartó munkájának, valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult.” A közlemény szerint Bányai Gábor sikeresen felülkerekedett a fertőzésen, ám a vírus okozta károk miatt jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják.

„Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta,

regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom,

amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül”

szól a közlemény.

Nyitókép: Facebook

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mielőbbi gyógyulást, a családnak megnyugvást, Apa visszatérését kívánom.

Sok erőt és kitartást!

Hann Endre ,, A Medián vezetője szerint azonban más is van e jelenség mögött. Ebben az országban ugyanis az emberek nagy része tájékozatlan, tudatlan és emiatt könnyű félrevezetni. A jelenlegi vezetés sok esetben erre játszik rá. Az ügyvezető igazgató úgy fogalmazott, tudatos butítás folyik.,,
https://hirklikk.hu/kozelet/or..

Hann Endre azonban nem beszél arról, hogy a halálozási adatok meghatározásában országonként más az adatgyűjtés. A legtöbb ország csak azokat veszi figyelembe a koronavírus elhalálozások közé, akik nem krónikus betegek. Ugyanakkor Magyarországon az elhunytak között azok a krónikus betegek is szerepelnek, akik súlyos krónikus betegek.
Ezt bizonyítja a következő linken elérhető statisztika: https://koronavirus.gov.hu/elh..

A statisztika szerint a feltüntetett személyek nagyobb százaléka 65 feletti több krónikus betegségben szenvedő, akiknek egy sima tüdőgyulladás, vagy vírusos influenza is a halálát okozná.

Jónak tartanám, ha az Operatív törzs, vagy a KSH olyan bontásban is készítene statisztikát, mint amilyent más országok akik tőlünk eltérően veszik számításban a koronavírusban elhunytak számát.

Elfogadható az érved. Ugyanakkor ezt használja ki az ellenzék az elhalálozások súlyosságára és a nem megfelelő járványkezelésre. Holott az ilyen személyek lehet, hogyha nem kapják el a fertőzést pár nap, hét múlva mindenképpen elhunynak. Azt sem lehet tudni, hogy milyen mértékben tartották be a védekezést.

Néhány példa akiről beszélek. A többség ehhez hasonló.

93 éves krónikus obstruktív tüdõbetegség, asztma, szívritmuszavar, cukorbetegség
84 éves magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, gyomor-, nyelõcsõ reflux, szívritmuszavar
87 éves krónikus obstruktív tüdõbetegség, szív- és érrendszeri megbegbetegedés, prosztata túltengés, krónikus veseelégtelenség

Hajrá!!
Te vagy a jobb!!!

Csoda, hogy még él. Jobbulást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés