Tisztára mosná nevét a homofóbiával megvádolt Petry Zsolt

2021. április 13. 9:43
Továbbra is Németországban képzeli el jövőjét a kapusedző.

Hétfőn nyilatkozott a Blikknek a szakember, akit múlt kedden menesztett a német fociélvonalban szereplő Hertha. Bő egy hete a Magyar Nemzetnek adott vitákat kiváltó interjút, amelyben a konzervatív társadalompolitikai nézete mellett a Leipzig válogatott kapusának, Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokat támogató üzenetére is utalt. A nagy vihart kavaró cikk megjelenését követően pedig a berlini klub kirúgta az edzőt.

„Először is nagyon szépen köszönöm odahaza mindenkinek, aki kiállt mellettem, igazán jólesett. Egy médiaügyvéd segítségével azt a taktikát választottuk, most kicsit visszavonulok, hogy leülepedjen az ügy. Tisztára akarom mosni a nevem Németországban, ne tartsanak idegengyűlölőnek, sem homofóbnak. Szeretnék még itt dolgozni” – mondta a Blikknek Petry Zsolt.

Kép forrása: Facebook

Összesen 152 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Petry Zsolt okos, higgadt ember, akinek karaktere van.
És ebből nem enged, amit csak helyeselni lehet.
Ő sosem fogja megtagadni, amit egyszer mondott.
Ha nem engedi magát lebeszélni, - ne felejtsük a nyugati morál, "erkölcs" a hallgatási pénzeket teljesen elfogadhatónak tartja!!! (főként sarokba szorult, elsősorban zsidó hollywoodi cézárok alkalmazzák), - akkor ebből az ügyből, évek múltán egy jobb Európa felé vezető út, utacska is létrejöhet, sőt, úgy érzem létre is jön.
Ami mindenkinek jó.

Ez csak porhintés. Petry szernitem a vűlogatott felé tart, ez a német munkakeresés csak szöveg. Úgysem fog munkát találni, pláne Németországban, csak fut pár tiszteletkört, amivel sajtó is foglalkozhat.

A németeknek kellene tisztára mosni az agyát.

Na ugye, hogy mindenkit ledarálnak. Üzentek Zsoltinak, hogy nincs
meló, amíg le nem térdel a szivárvány előtt. Félelmetes, ami folyik!

A nagyság átka. Az élet egy tanulási folyamat, néha keserves. Szerintem Németországban elég nehéz lesz az előzővel összemérhető állást találnia. Mindenesetre, elég jellemző, h. egy kapusedzőnek komoly egzisztenciális kockázattal jár politikai kérdésekben a fősodortól eltérő véleményt nyilvánosság elé vinni. Ez lenne a liberalizmus és tolerancia?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés