Napi 330 forint. Ez lenne a megbecsülés?

2021. április 12. 19:48

Wintermantel Zsolt
Facebook
Újpest ennél sokkal többre képes!

„Napi 330 forint. Ennyire értékeli Újpest baloldali vezetése a háziorvosok munkáját a világjárvány idején. A gyermekorvosokét még ennyire se tartják, napi 220 forintot adnak, amit most nagy csinnadrattával jelentettek be.

Több, mint egy éve tart a járvány, azóta dolgoznak megfeszítetten orvosaink. A háziorvosi ellátás önkormányzati feladat, ezért mi már tavaly nyáron javasoltuk, hogy többek között részesüljenek külön támogatásban az élvonalban harcoló háziorvosok. Nyilván azt le kellett söpörni az asztalról, de mostanra megvilágosodtak. Hurrá, tényleg minden támogatást megérdemelnek orvosaink, de azért ez az összeg méltatlan Újpesthez.

Most a felnőtt háziorvosoknak 150.000, a gyermekorvosoknak 100.000 forint egyszeri támogatást adnak, egy praxisnak, orvosnak, asszisztensnek, segítőknek összesen. Tavaly áprilisról, idén júniusig, mikorra talán legyőzhetjük a járványt jön ki ez a napi összeg, ami lássuk be semmilyen tekintetben nincs arányban az általuk végzett áldozatos többletmunkával. Napi 330/220 forint. Tényleg ez lenne a megbecsülés? Szégyen! Újpest ennél sokkal többre képes!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés