Film foroghat Gyurcsány Ferenc hazugságainak áráról

2021. április 11. 11:54
A Telex értesülései szerint elkezdték forgatni a Szabadság téren a Gyurcsány-filmet, mely őszödi beszéd utáni eseményekről fog szólni.

„Elindult a forgatása annak a filmnek, amely Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd néven elhíresült szónoklatáról, annak utóéletéről és így közvetlenül a 2006 őszén kirobbant utcai eseményekről, például a tévészékház elleni ostromról szólhat majd” adta hírül a Telex vasárnap. 

A Telex újságírója abból következtetett erre, hogy felállítottak egy díszletet a budapesti Szabadság téren, a volt tévészékház előtt, ahol az ostrom történt. A lap többet nem erősített meg, mint írják „ennél többet viszont csak pletykákból tudni a jó eséllyel nagyon erős politikai töltettel készülő, a 2022-es választások előttre összeálló filmről”

„Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvélemény-kutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak” – jutott a 24. hu birtokába egy leírás, mely egy film castingjához készült. 

Ekkor a castingot végző cég azt mondta, hogy a film nem politikai állásfoglalás lesz, „nemzetközi stábbal, külföldi rendezővel készül, ráadásul nagy lehetőségről van szó, hiszen komoly anyagi támogatásból gyártják majd, és széles közönség előtt fogják vetíteni”. A Telex szerint a forgatás mögött Kálomista Gábor cége, a Megafilm áll, a film címe pedig a „Hazugság ára” lehet, bemutatását pedig a 2022-es választási hajrára időzítik. 

Fotó: MTV székház ostroma 2006-ban. atv.hu

Összesen 223 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még hihető is lenne, ha nem a választási kampány részeként születne meg a film, egy évvel a választások előtt amikor az ellenzék a vártnál is jobban erősödik...

,,a film címe pedig a „Hazugság ára”

A második rész címe legyen: Böszmeség ára.

Ideje a teljes igazság kinyomozása Gyurcsány teljes 2006-os ámokfutásáról.
Kezdődött a FIDESZ veszett kutyázásával, a megrendezett szeptember-októberi eseményekkel.

Aztán nehogy sírás legyen abból a röhögésből:

https://alfahir.hu/2021/01/27/..

Mesélj már arról az "oltásellenes kampányról"!!!
Mert ez nyilván nem annak a része:

https://mandiner.hu/cikk/20210..

Remélem, jól megcsinált film lesz: Fegyenc máig és mába nyúló hazugságainak az ára pénzben nemkifejezhető. Ugyanis az ő, a magyar belpolitikában addig ismeretlen új politikai kultúrálatlansága arról szól, hogy macchiavellizmussal előre lehet jutni, mert sok megvezethető ember van.

És annak mekkora hatása volt a választókra??? Egy film nagyobb kaliber mint néhány, csak százak által olvasott könyv.

Mindig megfog a mély humánummal, intellektussal, szeretettel, toleranciával átszőtt, a magyar nyelv szépségeit bemutató hozzászólásod. Biztos iránytű vagy az ellenzéki táborban. Gyurcsány biztosan alhat, amíg ilyen szavazói vannak, nincs veszve semmi sem.

Pedig ha elolvasod, láthattad volna amit ír:
"Kormányközeli Nézőpont: gyengült a Fidesz, tovább erősödött az ellenzék, 1 százalék a különbség"

Szóval nem az alfahír, hanem a Nézőpont írja azt, hogy erősödik az ellenzék.
Vagy már a Nézőpontnak sem hiszel ha az nincs összhangban a hiteddel???

Mert a január annyira nagyon távol volt szerinted. Amúgy nem minden hónapban készül ilyen felmérés, tehát lehet hogy ez a legfrissebb.
Amúgy ha választást kell nyerni és nem közvéleménykutatást, akkor miért készít ilyeneket a Fideszhez közelálló Századvég?????

Itt tények vannak: Orbánék kiváló kormányzása. A te ezt letagadó vélekedésed téged nem pozitíve minősít.

Kedves Gergényi Péter!

Megértem, hogy sebeket szakít fel Nálad a film ötlete. Mesélték, hogy Te legszívesebben éles lövedéket használtál volna, de azt már Feri nem engedélyezte.
Gondolom, hogy azon még nem gondolkodtál el, hogy a szavazók többsége nem akart rendőrállamot, az akasztásban nagy gyakorlattal rendelkező kommunista diktatúrát, így megbuktatok. Hogyan? Demokratikus választásokon.

Megértem azt is, hogy eleged van a demokráciából, s lelkesen fogadod Feri és Fegyőr leszámolási terveit.

A zsidóság soraiban ott vannak a gyilkosok, a gyilkos szándékú őrültek, de szerencsére vannak ott emberek is. A gyűlöletkeltés helyett, ajánlom figyelmedbe a zseniális Oszip Mandelstam verseit. Ha nem megy az orosz, akkor keresd meg Kormos István ragyogó fordításában. Tudod ki volt Ő? Az olyan gyilkos elmék ölték meg, , mint Te, a Gulágon. Az Óriást!
A józan többség nem kér belőletek, bizonyítványnak ott van a Kommün, Rákosi, majd Kádár. Zsidók és nem zsidók szenvedtek tőletek. A kommunisták ölték a magyarokat idegen eszmék szolgálatában. Moszkva után, most Brüsszelben áruljátok a hazát. nem veszitek észre, hogy az emberek hányingert kapnak attól, hogy állandóan külföldre jártok lejáratni az országot.

Ezzel együtt a film elkészítésének nem látom értelmét. Aki átélte, tudja, hogy mi történt, egy életre nyomott hagyott az emberekben. A fiatal generációt pedig ez nem érdekli. Sőt, ott ül Feri előadásain, s élvezi, amikor Feri sárga nadrágban elvegyül köztük.

Ez utóbbi az, amit nem csinál Orbán Viktor, de a Fidesz politikusai sem. Jó, Viktor már kinőtt a narancs osztogatásból, de még mindig nem tudták felvenni a fordulatszámot kampány tekintetében 22 vonatkozásában. Amíg az ellenzék naponta elvegyül a potenciális bázisában, addig a fideszesek még a saját szavazóikkal sem tartják a kapcsolatot, a másik tábor szavazóinak megnyerésére személyes kontaktusok révén kísérletet sem tesznek.

Tudom, hogy a járvány korlátokat állít, de amit csinálnak e téren, az kevés.

A film helyett rakjanak már össze egy profi csapatot a Paláverben. Pénteken Jurák Kata már azt is megmondta a betelefonálónak, hogy miről beszélhet, s miről nem. A Kőrösi család rádióját jó, ha néhány százan hallgatják. csak azért hallgatok bele időnként, mert reménykedem, hogy változik valami, s lecserélik a mostani tehetségtelen műsorvezetőket, s nem így mennek bele a választásokba.
Minden demokráciának olyan vezetője van amilyet megérdemel, mert az emberek választották meg saját maguknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés