Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek

2021. április 9. 7:19

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Hárommillió ember nem nézné ölbe tett kézzel, amint önök elkezdik a kisemmizésüket.

„Gyurcsány Úr!

(...)

Ön ismét odaállt ország-világ elé a nagy lelki púpjával, és kitárulkozott. Ilyenkor az a könnyebbik út, ha kijelentjük hanyagul, hogy nincsen ezzel semmi baj, mindenki úgy csinál magából hülyét, ahogyan akar, s különösen igaz ez akkor, ha az illető tényleg súlyos elmebeteg.

Az e véleményen lévőknek, a hányavetiek­nek most nincs igazuk.

Önt igenis komolyan kell venni, ugyanis hiába ébredt azon a végzetes reggelen Gregor Samsaként, ön nem maradt odabent a szobájában, hogy a résnyire nyitott ajtóból hallgassa, miként szíja Katus a Fecskét, s – mint utaltunk már rá – apja sem volt, aki megoldotta volna a problémát egyszer s mindenkorra. Nem. Ön, Gyurcsány úr, az átváltozás után elindult a világba, és karriert csinált. S hiába jött el aztán a nagy vég, a »trükkök százai« folytatódtak, és ön szabadlábon maradt.

Ön az, aki:

1. Beeresztette a magyar titkosszolgálat szíve közepébe az orosz titkosszolgálatot, adatot gyűjteni.

2. Akinek a titkosszolgálata azóta elítélt, gyilkos bűnözővel tárgyalta meg, hogyan kell adatokat gyűjteni ellenzéki politikusokról, s ha nincs elég adat, hogyan kell őket hamis vádakkal ellehetetleníteni. Minderről hangfelvétel van.

3. 2006-ban a rendszerváltás egész ethoszát meggyalázó brutalitással eresztette rá a tüntetőkre az azonosítószám nélküli, tiltott eszközöket használó »rendőröket«, és a szó legszorosabb értelmében nyomorított meg, ölt meg és záratott jogtalanul börtönbe százakat.

4. Őszödön az elvtársainak lazán, teátrálisan, nyilván a szokásos kézmozdulatok kíséretében bevallotta, miképpen hazudták végig a kormányzásukat, csak azért, hogy »a végére visszahozzák a kormányzást a szarból«.

Ezért a négy esetért egyenként kellett volna önt elítélni, súlyos és hosszú börtönbüntetésre. Teljesen függetlenül attól, hogy ön ténylegesen elmebeteg és beszámíthatatlan. És szándékosan csak ezt a négy pontot említettem, mert ezekhez képest szinte semmit sem jelent a pákozd–sukorói kaszinópanama, a Fittelina, a Czeglédy-féle bűnözőkkel folytatott pártfinanszírozás, az autópálya-építések megdöbbentő korrupciói, a négyes metró – eh, hagyjuk is. (...)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 344 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha úgy lenne, polgárháború lenne.
Csak úgy tudjuk megakadályozni, ha megyünk szavazni.

Azert nem lehetett a diszboszmet elitelni, egyaltalan hozzanyulni, mert az un. civilizalt nyugati vilag, Brusszeltol New-Yorkig folkeszulten versenyt orditott erte, ok meg ettol az embertol kernenek majd valamit.
Na, nem tole szemelyesen, hanem ebbol az orszagbol, a javaibol. Gaz, aram, MOL, viz-csatorna, etkezesi csekkek, ilyesmik
Az o joletukhoz mindannyiunknak hozza _kell_ jarulnunk. Ha maskent nem, legalabb hozsannazassal !!44!4!!!

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.
Hajrá NER!

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.

És igen, gyurcsányit terrorizmusért, elkúrásér', lopásér' megatöbbiér' elszámoltatta a Fidesz-KDNP.

5. pontnak beraktam volna még a cigánygyilkosságokat is, ami szintén polgárháborús állapotokhoz vezethetett volna. Nyilván ezt nagyon nehéz Gyurcsányhoz kötni, viszont a nyilvános adatok szerint a titkosszolgálatok erősen érintettek voltak az események kiterjedésében, és az első két pont is a titkosszolgálatokkal kapcsolatos - az Apró család eleve erősen be van ágyazva a titkosszolgálatokba.
Ez meg ami hivatalos: "Később azonban 4 egykori NBH-s tiszt ellen is vádat emeltek közokirat-hamisítás miatt, sőt Csontos tartótisztjét még külön eljárás alá is vonták hamis tanúzás miatt, mert az alapügy tárgyalásán letagadta azt, hogy köze lett volna Csontos Istvánhoz, de az ügyek mindkét esetben felmentéssel zárultak, az NBH tisztekkel kapcsolatos ügyet 30 évre titkosították."

Az ellenzék akár polgárháborút, esetleg majdant.

Alapjában véve egyetértek megállapításaiddal. Az elszámoltatás mindkét oldal részéről csak a választók hülyítését szolgálta, üres kampányfogás volt. Gyurcsányék mostani fenyegetése ugyanezt képviseli.

A végén egyik oldal sem mert fellépni érdemben. Tény, hogy a balliberális oldal élvezi a globális nagytőke védelmét, azokét, akik irányítják Brüsszelt, az egész uniós apparátust. A globális nagytőke érdekeit súlyosan sérti egy Orbán Viktor vezette nemzeti kormányzás, a nemzeti vagyon őrzése. Lásd, mennyi mindent kellett visszavásárolnunk amiatt, hogy a hazaáruló balliberális kormányzások idején kiárusították az országot. Aki nem hülye, hat osztályos, tudja, hogy miről beszélek.

Sajnos megfelel a valóságnak, hogy a Fidesz kezdettől fogva nélkülözte az ütőképes médiát, amely képes lenne lefordítani a köznyelvre a kormány üzeneteit, lépéseit. Na de ki hallgat, néz ma kormánypárti médiát? A szűk megszállottakon kívül? Amikor mély levegőt véve belehallgatok a Paláver műsorába, s meghallom Jurák Kata idegesítő, nyálas hangját, a többiekről már nem is beszélek, egyből tovább tekerek.

Tömegkapcsolatok, egyenlő a nullával. Sokan sérelmezik azt, amiről beszélsz, s a Fidesznél süket fülekre találunk. A gazdasági teljesítmény 2002ben sem számított, most sem fog.

Egy Karc FM-es betelefonáló mondotta korábban, hogy a Fidesz egy lekvár. Így igaz, nincs stratégiája, üres a vezéri sátor.

Lassan egy Jakab megveri Orbánt. Orbán látott már lakótelepet, beszélgetett már ott élő emberekkel? Ők fogják Orbánt megbuktatni.

Legyél emberek között.......de Neked legyen igazad. magam is a Fidesz 22-es győzelmét kívánom. De vegyétek már észre a "külvilág" történéseit.

Ebben mélyen igazad van, de az egész ország jövőjére nézve katasztrófa lenne a kormányzásra alkalmatlan, hazaáruló balliberálisok győzelme. De mit látsz, hallasz, a Fidesz, kormányzati emberek ott vannak ezek között az emberek között. Lőrincen Ágika végig puszilta a sok tájékozatlan idős embert, s nyertek.

Az ellenzék naponta az utcán van, szó szerint és képletesen is, de nem látom a Fideszt, a kormányt. Persze, kormányozni kell, sok a gond, intézendő, miközben a Fidesz felégette a tömegkapcsolatait. Orbán szétverte a Polgári Köröket, a meccsen kívül nem megy az emberek közé. Márpedig most a személyes jelenlét meghatározó lehet.

Az lett volna bátor, ha négyszeres életfogytit kap, de még bátrabb visszaállítani a halálbüntetést legalább arra az egy napra.

Zsolt! Nem kellett volna ön-nek szólítania ezt a miniszterelnökünket és a kormány többi tagját börtönnel MAGÁZVA fenyegető hibbant Nérót.

Menni fog, én bízom benne.
Az ellenzék egyre jobban eldurvult stílusa azt bizonyítja, hogy a vesztét érzi.

Nevesítenéd a harmadik alternatívát?

No meg Zsóti arról sem beszél, hogy Don Pintér egyik államtitkára Tasnádi László a BRFK III/II-es operatív tisztje volt.
Szóval Zsótinak igen szelektív a memóriája, ha már a múltat emlegeti.

"Mi köze van Orbánnak az ügyészséghez vagy a bírósághoz?"
Ezt te most teljesen komolyan kérdezed arról, akinek a legfőbb ügyész minden szavát követi és fényesre nyalja a seggét?????????

Ezzel pedig azt akartad mondani, hogy ...
Mit is akartál ezzel mondani???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés