Védhetetlen – A Petry-ügyről

2021. április 8. 7:24

Tamás Ervin
Jelen hetilap
A kapusedző észre sem vette, hogy nyilatkozatával maga is megszegte ajánlását, olyasmibe és úgy avatkozott bele, amitől óvta kollégáját.

„Eddig csak Gulácsi Péter érezhette magát kellemetlenül, hogy hallgat és nem vállal szolidaritást Hrutka Jánossal, aki pedig nem csupán védelmébe vette, hanem tulajdonképpen igazat is adott neki, hogy szót emelt a szivárványcsaládok diszkriminálása ellen. Most Dárdai Pálnak kínos, hogy a Hertha elküldte a klubtól a vele régóta együtt dolgozó kapusedzőt, Petry Zsoltot, amiért az ki tudja miért, de szükségét látta annak, hogy hitet tegyen a bevándorláspolitika ellen és egyben közölje, nem érti, miért kellett Gulácsinak, az RB Leipzig kapussztárjának együttérzéséről biztosítania a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású embereket az őket ért támadások miatt.

Petry a Magyar Nemzetnek azzal magyarázta álláspontját, hogy a sportembernek az a dolga, hogy sportoljon, magyarán a kapus védjen, és ha véleménye is van valamiről, azt ne vigye a nyilvánosság elé, hanem tartsa meg magának, mert ezzel akarva-akaratlanul politizál, megosztja híveit, lefarag abból az idolból, amit teljesítményével jogosan megszerzett.

Tétele elfogadhatatlan, ráadásul a kapusedző észre sem vette, hogy nyilatkozatával maga is megszegte ajánlását, olyasmibe és úgy avatkozott bele, amitől óvta kollégáját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Világ proletárjai, egybesüljetek!

Tamás Ervin nem veszi észre, hogy a meleg-lobby a kritizálhatatlanság kiváltságát követeli magának. Nem veszi észre, hogy e súlyosan téves nézetek a mindenben plurális demokráciában nem lehetnek megkérdőjelezhetetlenek.

A lényeg, hogy nincs Németországban véleményszabadság. Ha Petry beavatkozott, akkor is Gulácsi is azt tette, sőt ő kezdte.
A családról van szó., meg az olyan szamárságokról, hogy két férfi ugyanolyan család, mint egy nő meg férfi.
Ha a sportnál tartunk, nők között elindulhat egy férfi, ha nőnek vallja magát.
Erről mi Hrutka meg Gulácsi véleménye?
A bevándorlás politika meg miért bírálhatatlan?
Majd, ha mohamedán többség lesz, megnézheti magát a sok toleráns liberális.

Petry szerintem Dárdai helyett mondott ki valamit. A lényeg, hogy Dárdai viszonya sokkal jobb a klub ultráival, mint a klub korábbi menedzsmentjének, és ezek az ultrák valószínűleg teljes mértékben osztják Petry álláspontját. Ezt a BLM LMBTQ f.ságot valószínűleg a szurkolók tudják lebontani, ha elkezdik bojkottálni a mérkőzéseket.

Ez a Tamás mindig is egy takony bolsevik volt.

Hogy mentek volna tovább, néhány országgal a fényességes Nyugat felé, mindenki mennyivel jobban jár...

Sajnos, az együttműködés más, mint a minden megszerzésére, a minden uralására irányuló működés. Az előbbi lenne kívánatos. Lehet, h. olyan sötétek a múltból felénk vetődő árnyékok, h., az együttműködés már nem lehetséges, de akkor nem lenne jobb a kisebbségnek a harcmezőt elhagyni?

Jobb lenne a békesség és a próbálkozás, idegenek helyett az egy anyanyelvet beszélőkkel vállalni szolidaritást.Nem veszik észre, h. a kisebbség irányából érkező MINDEN reális hangra a többségi magyar társadalom pozitívan reagál?

Igen, zsidókomcsi, ki tudja, de Tamás Ervin stílusa teljesen az.
Csúsztat, félrevezet, pici igazságból nagyot fabrikál, egyszóval: aljaskodik, pont mint a Lukács György-i zsidó komcsik tették.
" olyasmibe és úgy avatkozott bele, amitől óvta kollégáját.”
Nem!
Teljesen NEM.
Gulácsit senki nem kérdezte, önmagától lépett a nyilvánosság elé, ami: provokáció.
Petryt országos lap riportban KÉRDEZTE.
És Petry válaszolt, méghozzá olyan témában, ami 70 millió embert, de áttételesen 500 millió európai embert érint.
Ennyi a különbség, ami fényévekben mérhető.
Ezt mossa össze, ezt helyezi az "olyasmibe, amitől óvta" kontextusába ez a szarházi..
KETTŐ, TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ DOLGOT.

Erről a bolsevik szerzőről jut eszembe a másik bolsevik:
Egy kommunista húsvéti ajándék: részlet Szamuely Tibor beszédéből Győrött, 1919. április 20-án, Húsvét vasárnap:

„A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába.
A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különös áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér omoljon. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, amely az igazi kommunvilághoz elvezet minket.
Ki fogjuk irtani, ha kell, az egész burzsoáziát.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés