Nagyon sok a halott, viszonylag kevés az új fertőzött

2021. április 7. 8:45
Eddig 2 millió 536 ezer 751 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 millió 005 ezer 936-an már a második adag vakcinát is megkapták.

Meghalt 311, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1933 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán, kiemelve: eddig 2 536 751 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 005 936-an már a második adag vakcinát is megkapták.

A kormányzati portálon azt írták: 693 676-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 22 409-re, a gyógyultaké 419 152-ra emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 252 115-re nőtt. Kórházban 12 202 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 1407-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 47 578-an vannak, a mintavételek száma 4 795 584-re nőtt.

(MTI)

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lélegeztetettek lassan, de folyamatosan csökkennek. A mai magas
szám lehet csúsztatott adatközlés is, mert tegnap feltűnően alacsony
volt. Nézni kell a 7 napos mozgót.

Hát persze! én és a döntéseim felelősek az emberek, különösen dobrev
klára maszk nélküli csödületeiért. Az embereknek semmi felelősségük
nincs, mert ők nem miniszterelnökök.

Portugáliában rohamosan csökkentek a halálos áldozatok, és az esetszámok is. Az ok, elkezdtek megelőzésre és gyógyítasra egy olcsó gyógyszert használni. Portugáliában több helyen ma sokan fontosabbnak tartják a gyógyszeres kezelést, mint az oltást.


Forrás: https://trialsitenews.com/iver..

"Nem hallottam erről a gyógyszerről"

A gyógyszer feltalálója William C. Campbell a és japán Satosi Ómura 2015 ezért Nobel Díjat kapott. Előállítása olcsó, nem túl igényes, a fejlődő országokban használják paraziták ellen. Mellékhatásai szinte alig vannak. Sajnos azon, ami nagyon olcsó, nem lehet milliárdokat keresni, hasonlóan, mint a HCQ-n. Ezért ezek a gyógyszerek inkább szegényebb országokban kaphatók.

Hej, mi lesz itt, ha ezt a boldog EU-ban megtudják, azonnal beindul a 666. jogállamisági eljárás Magyarország kormánya ellen: Magyarországon nem teljesítik a jogállami normákat a járvány kapcsán, nem úgy, mint pl. Franciaországban, ahol az ország jóformán 1 éve szükségállapot alatt jogállamizik, demokratikusan, meg a többi nagy demokrácia, ahol szintén tilalom, lezárás, szükségállapot...
Persze, a Soros-örökkölcsönnek kell a helyet csinálni, mert az hozza el a jogállamiság demokráciáját a koldussá tett EU-ban...

Hát, az sem ad sok okot az örömre, ha Magyarország nem első, hanem második vagy harmadik azon a listán.

Bocs, de ő -elég egyértelműen- azt mondja, hogy az a baj ha nyitnak.

Nade elfogyott a macskakaja. Most dögöljön éhen a jószág?

"És amit végül a vizsgálatok teljesen hatástalannak mutattak...nem is beszél erről ma senki."

Az elején, amikor szóbakerült a hydrochloroxin, és sok orvos hatásosnak tartotta (ezt Trump nem az ujjából szopta) akkor súlyos korházi ápolásra szorultakon végezték az elenőrző vizsgálatokat és alig észleltek pozitív hatást. Viszont ezekkel a vizsgálatokkal is probléma van. A rákot sem akkor kel kezdeni gyógyítani, mikor már az utolsó stádiumban van. Ilyenkor már csak a szentelt víz segíthet.

Oké, én csak itt olvastam!

"érdekes, hogy parazitákra fejlesztették ki - és használ egy vírus ellen!"

Ez előfordul más anyagoknál is. Pld. a kamillának nemcsak gomba és baktérium ellenes hatása van, hanem némi vírusellenes is. Evezredek során más, hatásosabb az emberek számára nem nagyon akadt. És közben gyulladáscsökkentő hatása is van. Manapság viszont már vannak modernabb, hatékonyab gyógyszerek is, úgyhogy a kamilla, mint gyógyszer feledésbe merült. Mint a valaha használt gyomorgörcs oldó Hoffmann cseppek is.

"naponta propoliszt használok"

Nagyon helyesen teszi. Ha valami segít jó karban tartani a szervezetet, akkor a kórokozóknak is jobban ellen tud állni.

Egyébként, azt a gyógyszert, amit említettem (Ivermectim), az első vonalban lévő orvosok szövetsége is ajánlja (FLCC alliance) a gyógyítási és megelőzési protokoljukban.

https://covid19criticalcare.co..

Egy valamit nem értek.

Ha az aktív fertőzöttek száma 252.115, és közülük 12.202-en kórházban, 47.578-an hatósági házi karanténban van, akkor hol van a többi, több mint 192 ezer aktív fertőzött?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés