Király Gábor nem vállalta el Petry pótlását a Herthánál

2021. április 7. 15:27
Király Gábor visszautasította a berlini klub felkérését.

Amint azt korábban megírtuk, a Hertha kirúgta Dárdai Pál segítőjét, Petry Zsoltot. A történet eredője a kapusedző Magyar Nemzetben megjelent interjúja volt.

Sajtóinformáció szerint Király Gábor is esélyes volt arra, hogy a kedden menesztett Petry Zsolt utódja legyen a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján, a Bundesliga mostani idényéből hátralévő hét mérkőzésre. Király Gábor azonban visszautasította a felkérést. A Bild értesülését a berlini klub akkor nem kommentálta.

Később Király a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette, hogy megkeresték a német fővárosból, ő azonban nem vállalta a feladatot.    

„Megtisztelő, hogy újra felvetődött a nevem a klubnál, de jelen helyzetben sajnos nem mondhattam igent a felkérésre. Napi szinten rengeteg a teendőm a Király Sportegyesülettel és a sportlétesítménnyel, most nem tudtam volna ezt magam mögött hagyni” – fogalmazott a lapnak a kapus.    

A 45 éves Király Gábor – aki 108 szereplésével társbérletben válogatottsági rekorder – a mostani vezetőedző, Dárdai Pál csapattársaként 1997 és 2004 között volt a Hertha játékosa. Az ex-kapus két éve vonult vissza, azóta szülővárosában, Szombathelyen üzemelteti sportközpontját. 

(MTI)

Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Messzire futhat még ki ez a sztori. Eljuthatunk odáig, hogy Gulácsy nyilatkozata után akár a válogatottságot is lemondhatja, lemondathatják vele. És akkor még nem volt szó a többi külföldön focizó magyar játékosról.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. április 8. 7:13

Hajrá Gábor!
Vettem még egy szürke melegítő nadrágot.

Gerinces, távlatos, okos döntés!

A többi külföldön játszó focistát is bele húzhatják egy ilyen helyzetbe. Miért szólal meg egyszer csak Gulácsy, miért érezte szükségét egy ilyen nyilatkozatnak? Vagy inkább kik érzeték szükségét?

Válaszok:
legyetek | 2021. április 8. 8:50

Ez bennem is felvetődött...
Marco Rossival túlságosan jól szerepel a Magyar Válogatott, valamit tenni kell, súgjunk a Gulának, ő alkalmasnak látszik ügynöki szerepre, csak úgy kell csinálni, hogy Gulácsi ne vegye észre: valójában a magyar válogatott rombolásáról van itt szó, no persze a szivárvámyimádat is a mi érdekünk.
Szóval: kettőt egy csapásra.
A jó Gula pedig dölyfösségében, hogy milyen fontos ember lett, társadalmi kérdésekben is az ő, AZ "Ő" véleményét fontosnak tartják, hogy közölje, belement...

Csatlakozom és pont így, ahogyan te.

Féreg.
Gulácsit senki nem kérdezte, Petry kérdésre válaszolt.

Lehet, hogy Gulácsi kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

Tudtam, hogy nem fogja vállalni.

Először is itthon forintban kapod a pénzedet, nem euróban.
Másodszor, azt akarod bebeszélni, de ki hisz neked, hogy 50 éves korodra 200 000 ezer forintot keresel?
Bruttóban vagy nettóban?
Na látod, ezért mondtam, hogy nem, hogy áhítattal nem hiszek el mindent, de neked például semmit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés