George Floyd-per: Chauvin ellen vallott rendőrfőnöke

2021. április 7. 9:53
Medaria Arradondo szerint Chauvin megsértette az előírásokat.

A korábbi beosztottja ellen vallott Medaria Arradondo minneapolisi rendőrfőnök a George Floyd meggyilkolásával vádolt Derek Chauvin bírósági tárgyalásán – írja az Euronews.

A tanúként beidézett Medaria Arradondo azt vallotta, hogy Chauvin

az intézkedés közben megsértette az előírásokat”.

Mint mondta: „Az erőszak megfékezése céljából alkalmazzuk a kéz hát mögötti megbilincselését. De ami ebben az esetben történt, az semmilyen formában nem része a képzésünknek”.

Chauvin védője azt állítja, hogy kábítószer-túladagolás végzett Floyddal. A helyszínre érkező mentőtiszt vallomása szerint a férfi már halott volt, halálát pedig fulladás okozta.

Mint ismert, 2020 május 25-én George Floyd rendőri intézkedés közben életét vesztette. Az eset miatt országszerte tüntetések és zavargások robbantak ki, amelyek a nyugati világ országaira is átterjedtek.

Címlapképen: Medaria Arradondo rendőfrőnök

Kép forrása: AFP PHOTO / POOL VIA COURT TV

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt valami nagyon bűzlik, ami - USA-ról van szó - egyáltalán nem meglepő.
A nyakratérdelésről van szó.
Kizárt, hogy egy rendőr a nyílt utcán ezt, ilyet tegyen, ha ez nem szerepel a szolgálati szabályzatban, ráadásul 8 percen keresztül.
Persze, ha vetünk egy pillantást erre a jóemberre, mindjárt az ugrik be, nem vennék tőle használt autót.
A házamba pedig csak végszükség, esetleg tűzoltás okán engedném be.

Én szerintem az usában be kell tiltani a rendőrséget. Semmi szükség
nincs rá, csak gátolják az embereket az önmegvalósításban.

Válaszok:
bispora | 2021. április 7. 12:03

Te amolyan index olvasó jobboldali lennél? Mert máskülönben találnál alapinfókat az esethez- Unz, Amren, Breitbart stb. Floydnak 2019-ben egy hajszálra hasonló esete volt. Akkor is lenyelte a kábszeres tablettákat amivel seftelt- akkor is habzott a szája és akkor is kórházba került összeomlott keringéssel. Most annyiban volt más a helyzet, amennyit romlott az állapota egy év alatt - 90%-ban elzáródott koronáriák, covid pozitivitás+ a fentanyl nem medve, akarom mondani játék. A nyakán térdepeléstől nem záródott el a légcsöve, a boncolásnál nem is találtak elváltozást itt, ödémát pl. A fentanyltól azonban tüdővizenyője lett, habzott a szája és ezért volt az, hogy már öt perccel a térdeplés előtt mondogatta, hogy nem kap levegőt. A tüdeje a halottkém szerint a normálisnál háromszor nagyobb tömegű volt. Szóval szerencsétlen rendőr vallomását majd szépen hallgasd meg, lehet lesz benne érdekes elem. Floyd kábszer túladagolásban halt meg egy órával a kórházba szállítása után...

Tudod hős lipsi, valamikor augusztusban megszellőztette valaki a hivatalos halottkémi jelentést. Floyd nyakát négyzetcentiméterenként vizsgálták át de nem találtak semmit, még egy szaros kis ödémát sem.

Így igaz, egyetértek, de a felettese mégis, hogyan mondhatta, hogy ilyen kényszerítést a rendőr törvényellenesen használt.
Mert lényegében ezt mondta, ilyesmi nem szerepel a kiképzésben.

"In 2020, Oakland vowed to cut the police budget in half. In 2021, Oakland has had a 230% increase in violent crime, with a 314% increase in homicides. Even as crime continues to skyrocket, BLM activists are calling for less policing. "

A boncolást vezető törvényszéki orvos azt mondta, ha nem lett volna semmi körítés, Floyd halálát tipikus fentanyl túladagolásnak könyvelték volna el. Ha tegyük fel Chauvin az engedelmesen a kocsiba beülő Floyd buksijára nyomott volna egy barackot, a feka bűnöző attól is meghalt volna. Kicsit azért nehezebb lenne elítélni a fehér rendőrt, az igaz.

Persze, ezért kellene felmenteniük. Másrészt feka barátaid fanyalognának és az nem jó...

Emlékszel a nagy fekete mackó, Michael Brown esetére Fergusonban? Tudod, akit a szektád szerint, bár feltartott kézzel állt, hátulról tarkón lőtt a rasszista fehér rendőr Darren Wilson.
Aztán a fehér rendőrt felmentették, mert kiderült semmi sem úgy volt ahogy hallucináltátok. A kudarc ellenére azért volt okotok az örömre, mert hála Soros Gyuri bácsi bőkezű adományainak, a BLM akkor és ott született meg és fut ámokot azóta is...

"Ha ismerték egymást már joga van kinyírni?"
Valószínű, itt van a történet és a rendőr gyenge pontja, hogy ismerték egymást.
És a rendőr nem tudott elvonatkoztatni a ténytől, hogy egy aljas parazitáról van szó, akinek az életét börtönök mélyén kellene töltenie, javító-nevelőn, ehelyett az amerikai adófizetők pénzéből az állam a seggét kinyalja oda-vissza, tetőtől talpig.
Ez boríthatta el az agyát, ezért feszítette túl a húrt, mert a JOGOS gyűlölet és undor VEZÉRELTE, AMI - és ezt le kell szögezni - életveszélyes fegyveres szolgálatban.
Ám: se te, se én nem tudtuk volna átlépni ezt a természetes emberi reakciót, amit ez a Floyd nevű kiváltott ebből a 25 éve szolgálatát ellátó rendőrből.
25 év, nagyon hosszú idő, szemetekkel bíbelődni napi szinten, a Soros-szemetek, a "jogvédők", a szemét times-post médiák terrorjában.
Ez a rendőr nem bűnös, esetleg a szabályzat alapján szóbeli megrovásban részesíthető, amiért a térdelésénél elveszítette az időérzékét.
Ennyi.

A Capitoliumban, amiért a fehér Trump-hívőkre verték az ügyet
" egy sötét bőrű kéz tartotta a pisztolyt, a nő viszont egészen biztosan fehér volt... piros vérrel."
Erről szól a teljes történet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés