Sputniked – megkaptam az oltást

2021. április 6. 19:39

Dr. Hidvégi Áron Arnold
Vendégszerző
Egyenesen felháborítónak tartom, hogy mindent megszerveztek. Nem arról volt szó, hogy káosz lesz?

Ma reggel megkaptam az oltást: Szputnyik-V-t. A magyar egészségügy egy igazi csalódás. Életben maradtam, de ezt csakis a szerencsémnek köszönhetem.

Az egész oltás már ott kezdett gyanússá válni, amikor az oltópont környékén volt szabad parkolóhely. Viszont ami utána következett, az minden határon túlment.

Szeretnék mélységes elégedetlenségemnek hangot adni, amiért az ellenzéki ígéretekkel ellentétben, nem volt emberrel túlzsúfolva a kórházi folyosó, pedig mindenki azt ígérte, hogy legalább másfél órát kell várni. A nővéreknek még az ablakot is volt képük kinyitni, és cinikus hangon ezért elnézést kérni. Még nem döntöttem el, hogy a TASZ-hoz forduljak-e vagy a Helsinki Bizottsághoz, amiért 5 perc alatt sorra kerültem.

Egyenesen felháborítónak tartom, hogy mindent megszerveztek. Nem arról volt szó, hogy káosz lesz??? Nem hinném, hogy annak a sok stadionnak az árából ne lehetett volna hanyagabbul lezavarni a tömeges oltást?! Remélem, a mi drága Szabó Tímeánk majd jól ellátja a bajukat!

Végül, felettébb gyanúsnak tartom, hogy az oltás beadását nem is éreztem, és utána sem éreztem rosszullétet vagy a vállaimban zsibbadást. Az összes körülményből egyedül arra tudok következtetni, hogy megfigyeltek és egy titkos lista alapján hívtak be a mai oltásra, ahol tudatmódosító szert kevertek a kézfertőtlenítőbe, ami miatt az egészre úgy emlékszem, mint életem egyik legjobb kórházi élményére.

De nem tudnak becsapni. Nagyon átlátszó kis trükk volt, hogy miközben szúrtak, még beszélgettek is velem, nyilván, hogy eltereljék a figyelmem. Látnotok kellett volna az arcukat, ahogy hidegvérrel megkérdezik a végén, hogy jól vagyok-e.

Szóval, ha jót akarok magatoknak… de inkább nem is folytatom.

Ja, és ezek után még én legyek hálás a Szijjártónak, hogy szereztek vakcinát?! Hát még mit nem!

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Berendelte a háziorvosa, akinél elfogytak az előtte lévő, súlyosabb állapotú betegek. Persze a doki ki is hajíthatta volna a vakcinát, vagy visszaküldhette volna, de így lett egy fickó, aki nem fertőz. Ez egy világjárvány, így lehet legyőzni. Most kezdünk azon a ponton lenni, hogy bárki megkaphatja.

Azért nem teljesen. Itt már nem csak arról van szó, hogy a megbontott vakcinák végét egészségesek kapják, hiszen a fickót oltópontra küldték. Itt már arról van szó, hogy egy csomó praxisban egyszerűen elfogytak a betegek, kaphat bárki, aki kéri.

Nem mondom, a dokik is jelezhetik, hogy a súlyos állapotú betegek elfogytak, küldjék másnak, de ahogy írtam, ez világjárvány. Előbb-utóbb az egészségeseket is be kell oltani, legjobb nem zavart csinálni, hanem beoltatni, amit adnak "föntről".

Mert Pesten már így megy. A háziorvosom mondta. Ő már 2000-res évjáratúakat is oltópontra irányít, mert elfogytak a betegei. Hozzáteszem, egész Húsvét alatt az oltást szervezte. De volt mivel.

Gondolj bele, a regisztráltak száma 3 millió körül van, a beoltottaké két és fél millió. Lassan a regisztráció lesz a szűk keresztmetszet.

Bocsi, itt te állítasz valamit, amit nem tudsz bizonyítani. A többiek egyszerűen az általános oltási rendből indulnak ki, ami amúgy vakcinánként más (kínait a háziorvos ad, Pfizert az oltópont), továbbá abból az tényből, hogy csukódik az olló a regisztráltak és a beoltottak között.

Egy hónapon belül tele lesz az ország a regisztráció reklámjával, és egy napon belül bárki megkapja az oltást, aki regisztrál. Ezt mutatják a számok.

A "kisköcsög"-eposzi jelző arra utal, hogy a kérdésed valójában állítás azzal kapcsolatban, hogy a srác valami olyasmit tett, amivel rászolgált a megvetésedre. Vagy ez nálad tök semleges jelző, amit random módon megkap bárki, akiről beszélsz?

Pedig az Orbán-zsoldosok le is lőhették volna a mozgáskorlátozottat.

Ma oltottak be Szputnyikkal. Minden nagyon harasó és mologyec volt. Utólag jöttem rá, mennyi poén lehetőséget szalasztottam el. Az oltás előtt vissza kellett volna számolnom oroszul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés