Orosz vakcinával oltották be Érd ellenzéki polgármesterét

2021. április 6. 12:25
A korábban a kormányt a városába érkező többletforrások ellenére elvonásokkal vádló érdi polgármester a kölcsönös bizalmat hiányolja keddi Facebook-posztjában.

„Ma több száz érdivel együtt engem is beoltottak Törökbálinton. Ma már a fiatalabbak is sorra kerültek. A Doktornő elmondása szerint '88-89-es születésűek is voltak a beoltottak közt. Az ünnep alatt sorra került vakcina-szállítmány Oroszországból jött, csakúgy, mint apai dédnagymamám. Nekem ezért sem volt bizalmatlanságom a Szputnyikkal szemben” – írta ki kedden a Facebookra Csőzik László, Érd ellenzéki polgármestere. 

Érd polgármesteréről tavaly annak kapcsán adtunk hírt, hogy amíg párja, Bősz Anett a parlamentben élesen bírálta a kormány koronavírus kapcsán a közérdekű adatigénylesek határidejének módosítása kapcsán hozott rendelkezését, addig Csőzik László erre hivatkozva teljesítette 45 napon belül ellenzéki képviselőtársa ezirányú kérését. 

„Jó volna, ha a központi kommunikáció is inkább a kölcsönös bizalmat, nem a bizalmatlanságot építené. Azokban a társadalmakban a legeredményesebb a járványkezelés, ahol a kormány, a polgárok és az egészségügy kölcsönösen bíznak egymásban. Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra! Boldog húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek! Köszönet az egészségügy dolgozóinak!” – írta ki most a Facebookra Csőzik László, aki korábban a kormányt annak ellenére vádolta a sajtóban a városát „büntető" kormányzati elvonásokkal, hogy 200 millió forint többletforrás érkezett Érdre az utóbbi években.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék kérjen bocsánatot a magyar tudósoktól és az egészségügytől és mondják ki, hogy a magyar hatóságok által engedélyezett vakcinák biztonságosak.

Pedig csak így lehetnének hitelesek. A videojukban nem beszélnek a keleti vakcinákról.

EMBERKÍSÉRLET!

Ugye? Vagy mégsem?

Váljék egészségére!
Őszintén mondom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés