A Szabadság-szobor térdepeltetése

2021. április 6. 7:58

Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet
A minap kezdődött az Egyesült Államok talán legigazságtalanabb bűnügyi pere. Az áldozat Derek Chauvin, nem George Floyd.

„Az amerikai elnökválasztást megelőző anarchikus történések az ország nagyvárosaiban George Floyd szerencsétlen halála óta forráspontig fokozták a feszültséget. A bizonyítottan bedrogozott és büntetett előéletű fekete bőrű szabálysértő rendőri gondatlanságból adódó halála csak ürügy volt a véget nem érő provokációsorozatra, amelyek az emberi civilizációt érik világszerte. Legutóbb immár Budapesten, a Ferencvárosban is. Az Antifa és a Black Lives Matter politikai mozgalmak ugyanis teljes rendszerváltozást akarnak, fel akarják forgatni a nemzeti kultúrákat és a normalitást mindenütt. Segíti őket ebben a baloldali elit szemérmes jóváhagyása, valamint az a külső finanszírozás és logisztikai szervezés, amelyet a multinacionális cégektől kapnak.

A minap kezdődött az Egyesült Államok talán legigazságtalanabb bűnügyi pere. Az áldozat Derek Chauvin, nem George Floyd.

Utóbbi bedrogozott bűnöző volt, aki 2020. május 25-én Minneapolisban ellenállt egy rendőri intézkedésnek, megtagadta az engedelmességet, amikor négy járőr felelősségre vonta, miután hamisított pénzzel próbált fizetni egy vegyesboltban. Halálát javarészt saját őrjöngése okozta, a benne lévő drogok csak felerősítették a kétméteres fekete férfi önbizalmát és ellenálló képességét. A rendőr azt tette, amire kiképezték. Társaival ártalmatlanná tették a bűnözőt. Hogy Derek Chauvin a nyakán térdelt, azt Floyd magának köszönhette, hiszen előzőleg már betessékelték a rendőrautóba, de onnan kiszökött.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mifelénk meg az a rend része, ha elítélt bűnöző vagy, a fal mellett kell járnod, lehajtott fejjel és a rendőrnek előre, hangosan köszönni.

És akkor tovább mehetsz, mehetsz utadra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés