A Hertha kirúgta Petry Zsoltot

2021. április 6. 13:43
A Hertha BSC kedden a hivatalos honlapján közölte, hogy menesztette Petry Zsolt kapusedzőt.

A berlini klub weboldalán olvasható közleményében azt írta: nem sportszakmai okok miatt döntött így.

Lapunk is szemlézte Petry Zsolt Magyar Nemzetben megjelent interjúját, amelyben a német Bundesligában szereplő Hertha BSC kapusedzője – Dárdai Pál segítője – elmondta véleményét Gulácsi Péter februári posztjáról, amelyben a magyar válogatott kapusa kiállt a szivárványcsaládok mellett. A klub szerint Petry ezen interjúja miatt menesztették őt.

A Hertha BSC elkötelezett az olyan értékek iránt, mint a sokszínűség és tolerancia, ezek fontosak nekünk”

– írta a klub.

„Petry Zsolt munkáját mindig is nagyra értékelték a Herthánál töltött évei alatt. Nyitott, toleráns, segítőkész ember. Soha nem viselkedett homofób vagy idegengyűlölő módon” – fogalmazott a vezérigazgató, Carsten Schmidt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Petry Zsoltnak az elvégzett munkáért és minden jót kívánunk neki a jövőben”

– tette hozzá az igazgatóság elnöke. 

Petry interjújának úgy tűnik, nagy visszhangja lett, a dpa hírügynökség például hétfő este már arról írt, hogy hogy a tömegesen érkező kritikák miatt a Hertha vezetése elbeszélget az ügyről Petryvel.

Nyitókép: Britta Pedersen / DPA / AFP

Összesen 542 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Cancel culture.

Ennyi.

(De nyilván nálunk van DIKTATÚRÁJA a Zorbánnak... nálunk szűnt meg (minden kedden és csütörtökön, újra és újra) a szólásszabadság etc. etc.)

Azért még dolgozz egy picit ezen a párhuzamon.

Nagyon fontos meglátás.

A fociklubok nyugaton lassan olyanok lesznek, mint a globalista térítő NGO-k: térdepelés meccs előtt, szivárványos mez, transzparensek az antirasszizmus ellen...

Remélem, ezek után számodra is világos, Gulácsynak miért kellett azt nyilatkoznia, amit nyilatkozott. Az állása érdekében erre volt szükség. Ez megint pont olyan, mint a kommunista időkben a párttagság. Nem volt kötelező, de sokan vállalták, hogy érvényesüljenek. A valódi véleményüket pedig magukban tartották.

Az lenne a demokrácia, hogy a véleményed miatt kirúgnak? Volt már ilyen nálunk is a népi demokrácia idején. A kelet németeknek ez ismerős lehet a nyugati németek majd most fogják megismerni. És persze ez nem diktatúra szerinted.

„Petry Zsolt: Nyitott, toleráns, segítőkész ember. Soha nem viselkedett homofób vagy idegengyűlölő módon”
Ezért a munkáját meg kell szüntetni.
Itt aztán nem volt elbeszélgetés. Egy teló, a kancellári hivataltól, csak érdeklődtek, van-e valami újság a Herthánál.
Ami elgondolkodtatott: mekkora szervezett erő állhat ott a Soros Co. rendelkezésére, beidomítva, a hangadó irányítók megvéve, lefizetve, hogy pillanatok alatt egy akkora trollhadsereg induljon be, amelyről itt a Mandineren németországi ismerősök is beszámoltak: nagy tömegben keltek ki a "homofób" Petry Zsolt ellen...
A sémi-Soros akkor pusztít a leginkább, amikor meg sem szólal,mert
Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Évmilliókig eljár tengelyén,
Mig egy kerékfogát ujítni kell.
Itt - már ami bennünket, magyarokat illet, Szerencsés Imre (Fortunatus) indította be eme gépet, még a Dózsa-lázadást, ezzel a török inváziót előkészítendő, az 1500-as évek elején.
Aztán az újvilág újSzerencsés Imréi 1913-ban a FED-et titokban létrehozva bennünket egyik bűnbakként kikiáltva, döfték belénk a második tőrt, azóta pedig meg sem tudjuk számlálni, Sidney Warburg Hitlerétől a Rothschild-szövetséges Sztálintól, Kádár sémi hátsóudvarától kezdve, Bokrosig, Gyurcsány, Niedermüllerek, TótaW-k, Népszavák, 444-ek és a megszámlálhatatlan - dolgozni soha nem akaró, a munkától menekülő - itt megtelepülő alja-senkik tesznek azért, hogy a magyar, ha megszólal, azonnal be legyen fogva a szája.
Mert a magyar - még! a Jóistennek hála! - ha megszólal, még mindig van ÉRTELME.
És ez az, AZ ÉRTELMES SZÓ, BESZÉD, GONDOLAT
ezeknek a korcsoknak a legveszedelmesebb ellenségük.
Ezért kellett Petry Zsoltot is AZONNAL! - elvégre SZÜKSÉGÁLLAPOT VAN, vagy mi a fene - kirúgni.
A szemetek szükségállapotát úgy nevezik a szemétJurovák, szemét Verhofstadtok, a szemét Timmermansok, hogy: jogállam, demokrácia.

Ezzel alighanem a szivárványos Gula pályafutásának vége.
Ennek örülhetsz, mint a többi aljasenki.

És csodálkozunk, hogy a hazaáruló német média és politikai elit által a nemzetre szabadított ketyegő muszlim migráns milliók károkozása nem üti át a germánok ingerküszöbét. Az évi 23 milliárd euró direkt kiadás a migránsaikra, meg az azok okozta bűnözési cunami, biztonságérzés elvesztés, közösségrombolás ellenére csökken az egyetlen jövőt sejtető AfD támogatottsága. Petri kirúgása rendszerszintű aktus: a normalitás irányába tett lépés elgáncsolása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés