Még egyszer a ronda műanyag szoborról

2021. április 04. 11:34

Ha valakinek kétségei lennének arról, hogy mi célból állították ezt a fröccsöntött, hányásszínű izét, Jámbor András egyetlen mondatából pontosan megértheti.

2021. április 04. 11:34
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Íme a kérdéses mondat: »Tegnap Black Lives Matter szobrot állított egy street art pályázat keretében a Ferencvárosi Önkormányzat, erre pedig a magyar szélsőjobboldal a Fidesztől a Mi Hazánkig úgy csapott le, és végül verte szét a szobrot, mintha egy világjárvány közepén, egy gazdasági és szociális válság közepén ez lenne a politika. Nem ez az, ez önmutogatás.«
Erről van szó. Hogy a pontosan kiszámítható, előre látható, tervezetten kiprovokált vandalizmust össze lehessen mosni a Fidesszel. 
Nem fog sikerülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. április 04. 15:32
Ez nem vandalizmus. A vandalizmus értéket semmisít meg, kárt okoz. Itt semmi ilyesmi nem történt.
Akitlosz
2021. április 04. 15:31
Sajnos vannak olyan provokációk, amelyeket nem szabad annyiban hagyni. Mert akkor még tovább mennek és még jobban provokálnak. Ez már egy ilyen szint volt. Tehát helyes a provokatív szobor szétverése. Eleve azért rakták ki, szóval kár nem keletkezett. Terv szerint ment minden.
Aerion
2021. április 04. 15:14
Tökmindegy mit mond és miről és miért egy bolsevista emberiségellenes bűnöző, neki egy a lényeg, a magyargyilkolás.
Robur
2021. április 04. 14:59
A sok hülye meg itt, hogy örömködött a szobor ledöntésért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik