A feltartott mutatóujj - avagy legyünk már rendes fideszesek végre!

2021. április 2. 15:05

Kurtz ezredes
Kontra
Nem lehetne mégis gyorsan mindent úgy csinálni, hogy az egykori SZDSZ-nek megint jó lehessen?

„Kedves fideszesek! Nem először írok nyílt levelet, nem először figyelmeztetek - és talán nem is utoljára - de úgy érzem, most is meg kell tennem! Elvégre is én vagyok a valódi Fidesz szíve-lelke, mert ‘89-ben még őszintén hittem, és úgy hallgattam a Viktort!

Ugyanis ott voltam a téren, vagy apám nyakában ültem. Ezt a sztorit majd még pontosítjuk a tartótisztemmel, annak függvényében, hogy mennyire fiatal közönségnek próbáljuk eladni.

Szóval úgy volt, hogy ez az egész a nagyszerűen remek SZDSZ kis ifiképzője lesz, akikhez nekem természetesen soha semmi közöm nem volt. Most mégis levélben fordulnék hozzátok azzal kapcsolatban, hogy nem lehetne mégis gyorsan mindent úgy csinálni, hogy az egykori SZDSZ-nek megint jó lehessen?

Csak a szokásos lózungokat sorolnám fel gyorsan, jó? Úgyse tudok semmi újat kitalálni 2010 óta, úgyhogy ne raboljuk egymás idejét! Szóval a Viktor végzetesen kettészakította a magyar társadalmat, ami szerintem a legeslegnagyobb bűne. Egy valódi miniszterelnöknek integrálnia kéne, mint mondjuk Horn Gyulának vagy Medgyessynek.

Nem is beszélve Feriről vagy Gordonról. Őket valódi fideszesként is magaménak éreztem. Igazi konzervatív értékeket is közvetítettek számomra, Viktor meg csak a lopást csinálja már régóta, nem beszélve az Antall-korból örökölt árvalányhajas magyarkodásról, szóval lécci rúgjátok ki végre Viktort és legyen végre szakértői kormány, aminek az élén egy olyasfajta figurát tudnék a legjobban elképzelni, mint Jómagam.

A ‘89-es Fidesz nyomokban se hasonlít a maira! Én nem ebbe léptem be! Viszont a ‘89-es SZDSZ ‘94-ben se változott, ahogy ma is ugyanaz a párt lényegében, ha a Momentumra vagy a DK bizonyos szárnyára nézek. Ez, ha én mondom, akkor érték, de ha a csahos fideszes lakájmédia, akkor burkolt zsidózás, ok?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De, hát úgy van csinálva, hogy a néhai szdsznek jó legyen, nem? Például
megléphettek a 600 millás tartozással és kávézót nyithattak belőle
Ibrahim mellett Bécsben.


Ez a hülye Genus olyan boldog , hogy szólt valaki hozzá, hogy háromszor is írt neked.
DDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés