Rohadtul elegem van a kormány kamuzásából

2021. április 1. 6:27

Ujhelyi István
Hírklikk
Ez a pökhendi, sunyi, gerinctelen viselkedés nem marad következmények nélkül. Elég volt!

„Rohadtul elegem van abból, hogy hülyének néznek engem és hülyének nézik a magyar embereket! Az Európai Parlament közegészségügyi bizottságának tagjaként, a magyar emberek által megválasztott európai parlamenti képviselőként jogom és kötelességem kérdéseket feltenni a döntéshozóknak, a kormány képviselőinek pedig törvényi kötelezettsége érdemi válaszokat adni. Ez a pökhendi, sunyi, gerinctelen viselkedés nem marad következmények nélkül. Elég volt!

A mai nappal hatósági eljárás megindítását kezdeményezem a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál ebben a konkrét ügyben. Nem lehet, hogy minden következmények nélkül maradjon. Tényleg elég volt ebből a stílusból!

A kormánypártok teljes gőzzel nyomják a propagandát, átláthatóságot és nyilvánosságot követelnek, de önmagukra ezt nem tartják kötelezőnek, sőt, mindössze gőgös arroganciára futja tőlük egy húszezer ember életét követelő járvány közepén. Hát, hogy képzelik ezt? A NAIH-eljárást a mai napon kezdeményezem, de nem ez lesz az egyetlen jogi és politikai lépés, amelyet megteszek. A türelem eddig tartott.

Most a védekezés és az oltás időszaka van, én is arra kérek minden magyar embert, hogy amint lehetősége nyílik rá, adassa be magának az oltást! De ismét világossá teszem: hamarosan eljön az a pillanat, amikor a kormánynak, a kormánypárt képviselőinek és a kormányzati szervek döntéshozóinak minden egyes lépésükkel, mondatukkal, aláírt szerződésükkel, döntésükkel el kell majd számolniuk. Semmi nem marad következmény nélkül!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi baja ennek a hülyének? Nem halad a szeviép ügy, vagy mi a fene?

Az Európai Parlament közegészségügyi bizottságának tagjaként felelős vagy az Unió sikertelen vakcina beszerzéséért.

Csak remélni tudom, hogy Ujhelyi Istvánnak a pökhendi, sunyi, gerinctelen viselkedése nem marad következmények nélkül a járvány megszűnése után.
Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy nem kormányoztak, hazudtak, félrevezették a választókat. Adatok bizonyítják, hogy amihez hozzányúltak tönkretették. Így az egészségügyet is, amikor 26 ezer fővel csökkentették az egészségügyben dolgozók létszámát, kórházakat zártak be, kórházi ágyakat építettek le, káoszt okoztak a betegszállításban, százmilliárdokat vontak ki az egészségügyből. Ennek a kormányzatnak volt az államtitkára Ujhelyi István és arató Gergely. 2010-re leamortizálták azt a pártot, amelynek tagjai voltak. 2010 után mást sem tettek, mint mindenben akadályozták a kormány munkáját. Igaz ez a mostani járványkezelésre is. Erre bizonyíték a mostani posztban megfogalmazottak.

Mindezek figyelembevételével Ujhelyi Istvánnak börtönbe lenne a helye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés