Mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk

2021. április 1. 12:39
Dúró Dóra szerint a Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt.

Mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk, az egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzéki párt – írja a távirati irodáhot eljuttatott közleményében Dúró Dóra. Több mint egy évvel az országgyűlési választások előtt már a jelöltjeink egyharmadát nyilvánosan is bemutattuk, és ezt a következő hetekben is folytatjuk. Az alapítástól kezdve a Mi Hazánk mellé állt Ipacs Sándor: nem volt kérdés, hogy korábbi jobbikosként marad azok mellett az eszmék mellett, amik miatt egyáltalán elkezdte a politikát. Most Pécsett lesz mozgalmunk képviselőjelöltje. A Mi Hazánk alternatív választási lehetőséget kínál azok számára, akik sem a Fidesz urambátyám rendszerét, sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömböt nem akarják támogatni – olvasható a közleményben. 

Dúró szerint a Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. „Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról.

Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Nekünk egyenes az utunk, ezen megyünk végig” – szögezi le az egykori jobbikos politikus.

(MTI-OS)

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés