Hatásos a Sinopharm és a Sinovac védőoltása az Egészségügyi Világszervezet szerint

2021. március 31. 14:00
A WHO Stratégiai Tanácsadó Szakértő Csoportja (SAGE) reményét fejezte ki, hogy április végére elkészülnek a két védőoltással kapcsolatos ajánlások.

A Sinopharm és a Sinovac kínai gyógyszergyárak benyújtották a Covid-19 elleni védőoltásuk hatásosságáról tanúskodó adatokat, amelyek megfelelhetnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által követelt kritériumoknak – közölte szerdán a WHO tanácsadó testületének elnöke.

A WHO Stratégiai Tanácsadó Szakértő Csoportja (SAGE) reményét fejezte ki, hogy április végére elkészülnek a két védőoltással kapcsolatos ajánlások – jelentette be sajtótájékoztatóján Alejandro Cravioto. A vakcina gyártóinak előzetesen kérniük kell a szérumok felvételét a szakosított egészségügyi ENSZ-szervezet sürgősségi alkalmazásra javasolt védőoltásainak a listájára.

(MTI)

Fotó: A kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcináit készítik elő háziorvosoknak Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályán 2021. március 30-án.MTI/Ujvári Sándor

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem Szputnyikot. A legközelebbi oltópont a Szemlőhegyi úthoz a Szent Ferenc kórház, ahol mostanában azzal oltanak.

Biztos az nem fogja aláírni a petíciót aki elfogadta a Sinopharm vakcinát.
Mivel nem kötelező elfogadni, aki aláírta, az egy nagyon rosszindulatú gonosz irígy rossz ember!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés