Niedermüller: Meddig akar hazudni az operatív törzs?

2021. március 30. 9:59
Erzsébetváros polgármestere a 444 cikkeire hivatkozik, mert azok szerinte tudományosak.

Erzsébetváros DK-s polgármestere először belinkelt egypár cikket, főként a 444-ről (!), mert szerinte ezek a „tudományos megalapozottságú cikkek hívják fel a figyelmet a kormány bűnösen téves politikájára.”

A „tudományos” alapozást követően Niedermüller Péter levonja a következtetéseit:

„Próbálok tisztelettel lenni a miniszter életkora, tisztsége, szakmai múltja iránt. De mégis meg kell kérdeznem, hol él ez az ember? Melyik országban, melyik valóságban? És meg kell kérdezni a magyar kormányt, az operatív törzset, meddig akarnak még hazudni? Mikor akarják a magyar társadalmat, a magyar embereket a valósággal szembesíteni? Nem a pánikkeltés okán, hanem azért, hogy a valósággal szembenézve tudjunk szembeszállni a járvánnyal. Ha folytatódik ez az ostoba és átlátszó kormányzati propaganda, hazudozás, még több ember fogja az életét veszíteni. És ezt nem fogjuk elfelejteni” – írja a politikus.

Fotó: MTI

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kisfiam, nálatok lenne nagyon igény egy mártírra. Emlékezz a Népszabadságra, amit elengedett az MSZP, eladták a tulajdonrészüket, aztán, amikor az új tulajdonos is elengedte, már mártírként siratták. Miközben már semmi közük nem volt a laphoz. De a mártírkodásról szóltak az ellenzéki pártok szándékos, majd kijavított szabálysértései, mert lehetett siránkozni, hogy az ÁSZ üldözi őket.

Van amikor valami, valaki mártírként több hasznot hajt, mint életében.

Aki ezeket a Niedermüller, Martin Schultz, Sargenthini, féle arcokat megválasztja, hatalmat ad a kezükbe, az enyhén szólva: nem normális, első pillantásra az abnormalitáson kívül semmi mást nem mutatnak.
A Karibaba ereje abban rejlik, hogy kisfiús pofalemezével elhiteti: ő egy ártatlan és nagyon-nagyon jó akaratú ember, akitől mindenki csak és kizárólag JÓKRA SZÁMÍTHAT.
Niedermüller a 666 egyik arca, Karibaba a másik, de a kettő: ugyanaz.
Niedermüller nyilvánosan hülye, nem tagadja, ennyiből még érdemel egyfajta visszafogott tiszteletet is, míg a Karácsony a fejére báránybőrt húzott, és az igazi arca nem látható (a gyalázkodó hazudozásaiból érthető meg).

X. Közönséges, agresszív és bunkó vagy. Érvek híján ezzel azt bizonyitod, hogy nekünk van igazunk.

Egyébként miről írt konkrétan?

Próbáld pótolni a szövegértéssel kapcsolatos hiányosságaidat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés