Feltámadott a gender

2021. március 24. 15:59

Hegyi Zoltán
Magyar Nemzet
Elzárást kapott egy kanadai férfi, mert lányának nevezte a lányát. Már ott tartunk, hogy csak el ne vigyenek, ha másként gondoljuk.

„A világjárvánnyal kapcsolatos hírdömping mögött szinte elvesznek az olyan események is, amelyekre normális esetben azért minimum felkapnánk a fejünket. Például amennyiben egy viszonylag rövid múltra visszatekintő, ám járványszerű tempóban terjedő jelenség átlép egy határt, új lendületet vesz és – mondjuk úgy – világuralomra tör, azon valószínűleg el is időznénk egy darabig. Ami azért sem lenne baj, mert ha majd elcsitul a Covid, az addig felgyülemlett történések egyszerre hullhatnak a fejünkre, mint homlokzatdarabok földrengéskor, és pisloghatunk, mint ló a dohányban. És kevés vacakabb kérdés van ezen a világon, mint hogy miként juthattunk idáig?

Van az a régi vicc, amiben elhangzik az is, hogy nincs ezzel semmi baj, mindenki azt csinál, amit akar, csak ne legyen kötelező. Most meg már ott tartunk, hogy csak el ne vigyenek, ha másként gondoljuk. Az egyik hír röviden a következő: elzárást kapott egy kanadai férfi, mert lányának nevezte a lányát. Korszerűbben fogalmazva a biológiailag nőnemű, kiskorú gyermekét. Holott a bíróság felszólította, hogy ezt ne merészelje.

Nézzük kissé bővebben a bíróság letartóztatást érő megsértését, valamint az előzményeket! Adva van egy család, anya, apa, lánygyermek. Egy idő után elválnak, és mindeközben felmerül a lányuk »nemváltásának« problematikája is. Azért ez így egyszerre elég kemény lehetett. Mint valami rossz álom, amiből nem fújnak ébresztőt. A volt feleség belemenne az »átváltozásba«, a férj már kevésbé, viszont a kanadai törvények értelmében az egyik szülő beleegyezése is elegendő a beavatkozás megkezdéséhez. Beavatkozás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyire még a kommunisták sem gondolták, hogy holnapra megforgatják az egész világot.

Ez a Világ pusztulásának a kezdete, vagy már nem is a kezdete.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés