A Momentum politikájára emlékezteti Kötter Orosz Annát

2021. március 23. 19:38
Az író szerint a politikus nincs tisztában a pártjának az álláspontjával a sajtószabadságot illetően.

Kötter Tamás a közösségi oldalán fogalmazott meg kritikát Orosz Anna egy videóban tett kijelentésével kapcsolatban. A felvételrészletben az látható, ahogy a momentumos politikus arról beszél, hogy egy olyan Magyarországot szeretnének, ahol „nincs helye a cenzúrának, szétvert szerkesztőségeknek, elhallgattatott rádióknak vagy bezárt napilapoknak”.

Az író a bejegyzésében felhívta Orosz figyelmét arra, hogy pártelnöke, Fekete-Győr András korábban arról beszélt, hogy „miként is kellene megtorolni a jobboldali véleményvezéreket, újságírókat és megmondóembereket” – Fekete-Győr ezzel kapcsolatos kijelentéseiről korábban írtunk. Megemlítette még továbbá azt az esetet is, amikor a liberális pártelnök korábban betört az Origo szerkesztőségébe.

Kötter a bejegyzését a következőképpen zárja:

Nehéz eldönteni, hogy ez az anyag valójában Orosz Anna kilépő beszédének egy része vagy egyszerű segélykiáltás lehet. Szerintetek?”

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ti beszéltek hazugsággyártásról? Mondd, miért akarjátok annyira az EURO -t? Hülyék vagytok, vagy éppen most a németek fizetnek nektek? Mert az Euro csak a németeknek jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés