Kínai helyett EU-s vakcinát követelt Káslertől a DK-s polgármester, a helyiek kiakadtak

2021. március 18. 16:21
A 18. kerületiek nagyon felháborodtak Szaniszló Sándor posztján: megírták neki, hogy ők elfogadták volna az oltást. A polgármester később törölte a bejegyzést és a felháborodott kommenteket – de a Mandiner most közli a törölt posztot is!

Szaniszló Sándor a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány még ma elszállítja.

A 18. kerület polgármestere levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy a kieső oltóanyag-mennyiséget azonnali pótolja olyan „Unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

S azt is kérte, hogy amennyiben lehetséges, „ilyen esetben tegyék lehetővé a soron kívüli oltásokat a többi regisztrált lakos számára!” Az oltási sorrend meghatározása ugyanis nem tartozik az önkormányzatok hatáskörébe. Majd azzal zárja a posztját, hogy továbbra is kérnek mindenkit, hogy jelentkezzenek az oltásért.

FRISSÍTÉS: A DK-s politikus az óriási felháborodás hatására azóta törölte az említett bejegyzést.

A törölt poszt

A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését. Volt, aki csak annyit írt: „Visszaküldték . ..?!” Más azon háborog, hogy a 74 éves édesanyja még mindig vár az oltásra és a háziorvosnál jelezte, hogy a kínai vakcinát is elfogadja. „Miért nem kapott akkor értesítést?” – teszi fel a kérdést.

Volt, aki teljes levelet írt a polgármesternek. „Kedves Szaniszló Úr! Mi itt a kerületben bölcsődei dolgozókként és oltásra regisztráltakként nagyon szívesen felvesszük a kínait, oroszt, bármelyik oltást. Ezt már jeleztük Önök felé mindenféle csatornán keresztül. Nem értem, hogy ilyenkor legalább miért nem kerülhetünk sorra, ha már vissza kell küldeni ezeket a fel nem vett oltásokat.”

Néhány órával később Szaniszló Sándor törölte posztját, és ezzel az alatta sorakozó felháborodott kommenteket is. Lapunk a cikkben azért így is közli a törölt posztot az utókor számára.

(Mandiner)

 

Fotó: Szaniszló Sándor, MTI/Máthé Zoltán

Összesen 566 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy kellene fenékbe billenteni ezt a nyomorult polgármestert, hogy zúgva szálljon, mint a győzelmi zászló!

Ha jól értem a polgármester úr elvonta az ottlakók hatáskörét. Hivatali visszaélés.

Nem hiszem el, hogy a XVIII. kerület lakosainak nem lett volna jó a kínai vakcina, amikor az idősek alig várják, de az ötvenesek is, hogy be legyenek oltva vele.

Mindent fölnyalsz, amit ez a dekadens párt eléd tesz?

Hát, úgy tűnik, ezek bűnözők!

Idézek a másik posztból:

"Érthetetlen számomra például, hogy megkérdőjelezik az orosz vagy a kínai vakcina hatékonyságát. Ha ugyanis kiderül, hogy mégis hatékonyak ezek az oltóanyagok, akkor ezek a politikusok meglehetősen bolondnak fognak látszani. Ez nem nevezhető bölcs politizálásnak. Amíg nem tudjuk, milyenek ezek a vakcinák, érdemes csöndben maradni; ha netán kiderül, hogy baj van velük, akkor kell felemelni a szavukat, és számon kérni a kormányt." - Tibor Fisher

Ha ez az idióta barom nem küldi vissza a vakcinákat, lett volna kinek beadni. És ha baj van velük, letéphetné a kormány összes tökét. Így csak annyi látszik, hogy nem érdekli az emberek élete.

Hát ez az. Ezt írd meg a dékásnak.

A szöveget másold be, amit írt ez a Tasziló.

Fletó hibbant katonái.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés