Nagy Feró is reagált a Kossuth-díját érintő negatív megszólalásokra

2021. március 18. 8:02
A zenész szerint „ez a díj azoknak szól, akik nem akarnak elismerni”.

Kossuth-díjat kapott Nagy Feró, akit váratlanul ért a díjazás. „Nem gondoltam, hogy amiket eddigi életemben csináltam, azok megérdemelnének egy Kossuth-díjat” mondta a zenész az ATV Start Pluszban.

Nagy Feró elmondta, azért örömmel vette, és amikor meghallotta, akkor el is sírta magát. Arra a kérdésre, hogy a díjat a Fidesz melletti nyílt kiállása miatt kaphatta, Nagy Feró azt mondta:

Én se adnék díjat olyannak, aki fegyvereket fog rám, megerőszakol. Biztosan van valami közös szimpátia mögötte.”

A Beatrice frontembere még élvezi is a negatív hozzászólásokat, mert ez a díj azoknak szól, akik őt nem akarják elismerni. A díjjal járó összeget az unokáira szánja.

Vásárhelyi Mária baloldali szociológus volt az, aki közösségi oldalán azt írta: „Azért most jobb ahhoz a közösséghez tartozni, amelynek tagjai soha életükben nem kaptak semmiféle állami kitüntetést, és így nem kell azon rágódniuk, hogy hogyan kerülhettek ők egy olyan listára, amelyen Szakály Sándor, Nagy Feró, Párkányi Raab, Stefka István, Orbán János Dénes, Ákos és a többi tehetségtelen pártszolgálatos seggnyaló szerepel”. Vásárhelyi Mária szavaira Ákos is reagált, mint írta, „bezzeg amikor Bangó Margit kapott Kossuth-díjat! Daliás idők!”

Jómagam pedig tartózkodom attól, hogy tehetségtelen pártszolgálatos seggnyalónak nevezzek egy olyan kiváló társadalomtudóst, aki magától Gyurcsánytól és pártjától vehetett át díjat tavaly, nem kevesebbért, mint az Új Köztársaságért”

– írta válaszul Vásárhelyi Máriának Ákos

Fotó: Földházi Árpád

 

 

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vásárhelyi "az íróasztalt elérte..." de "rangot kapott, eszet hozzá nem".

Ha Bob Dylan ( akit különben annak idején kedveltem) kaphatott Nobel díjat, akkor Nagy Feró miért nem kaphatná meg ezt a Díjat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés