Fekete-Győr Földi-Kovácsnak: Nekem önnel semmilyen tervem nincsen

2021. március 18. 20:38
A Momentum miniszterelnök-jelöltjét a 2006-os eseményekről, a vállalkozói réteg „fidesztelenítéséről” és a „propagandisták” eltiltásáról is kérdezték a Hír Tv-ben.

Fekete-Győr András a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának vendége volt. Szó esett korábbi kijelentéséről, miszerint eltiltaná foglalkozásuktól a propagandistákat, a vállalkozói réteg „fidesztelenítéséről”, és a 2006-os eseményekről is. 

Az interjú elején Fekete-Győr András a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban elmondta, hogy mit tenne, ha ő lenne Magyarország miniszterelnöke. „Azoknak a családoknak, akik most otthon vannak a gyerekeikkel 100%-os  bértámogatást adnék” – mondta Fekete-Győr.

„Velem mi a terve?” – tette fel a kérdést többször Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Momentumos politikus azon kijelentésével kapcsolatban, miszerint

eltiltaná foglalkozásuk gyakorlásától az általa propagandistának tartott jobboldali újságírókat. 

„Nekem önnel semmilyen tervem nincsen, ha és amennyiben Magyarország bírósága azt találja meg akár Önnel, akár bárkivel kapcsolatban, hogy szándékosan, valótlan tényeket állít akkor azt majd a bíróság el fogja tudni dönteni” – válaszolt Fekete-Győr.

Kiderült, hogy a miniszterelnök-jelölt Polt Péternél vizsgázott korábban büntetőjogból az ELTE-n. „Polt Péter biztosan elégtelent kapna arra a munkára, amit legfőbb ügyészként végez” – mondta a Momentumos politikus. Az interjú végén Fekete-Győr füstgyertyás támadásával kapcsoltban szóba került a 2006-os tüntetés, amelynek kapcsán azt mondta:

„Ott mindkét térfélen szerintem nagyon sok hiba el lehet követve, míg én egyébként a tüntetőkkel voltam.” 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

Kép forrása: YouTube

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Ez a riport ismét megmutatta, hogy a két oldalnak teljesen eltérő a vitakultúrája.,,

A hozzászólásod első mondata, mint felvezetés hibás, téves. Egy riport nem vita és nem is az a feladata ami a vitának. A vita érvek ütköztetése. A riport feladata pedig a riportalany bemutatása, melynek alapján a hallgató, néző döntést tud hozni a riportalany személyiségi jegyeiről.

Mindezek figyelembevételével szerintem Földi-Kovács Andrea kommunikációs vezetése jónak mondható egy negyedórás riport tekintetében.
Fekete-Győr Andrásról pedig ismét megtudhattuk, nem egyenes jellemű, előre megszerkesztett panelokkal operál, szakmailag felkészületlen, önértékelése nullával egyenlő, a felkészületlenségénél csak a nagyképűsége, egója nagyobb.

Információt abból lehet kihozni, akiben van.

Szép tiszta és fényes lett a padló Fegyőr után................

Lenin legalább felkészült zsidó értelmiségiekkel vette magát körül, Gyurcsánynak be kell érnie a Teleki téri handlé zsidókkal.

Egyszerűen nem értem, hogyan képesek a libsik erre a valakire szavazni. Tehetségtelen és ostoba erre a szerepre. Schiffer bezzeg nem volt elég jó nekik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés