A csütörtöki kormányinfón bejelentik az újranyitási tervet

2021. március 17. 21:07
A várva várt nyitás valószínűleg csak hetek múlva, fokozatosan kezdődhet majd el.

Információink szerint a március 18-i kormányinfón bejelenti a kormány újranyitási tervét Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A tervben „mérföldkövek” lesznek meghatározva, ezek alapján dől el, milyen ütemben zajlik majd a nyitás. A korlátozó rendelkezések fokozatos feloldása a járvány harmadik hullámának intenzitása következtében azonban csak hetek múlva veheti kezdetét – értesült portálunk.

Az is elképzelhető, hogy semmilyen újabb korlátozás nem lesz, az eredeti terveknek megfelelően és a nemzeti konzultáció eredménye alapján a húsvétot követő időszakban fokozatosan megkezdődnek az enyhítések.

Az biztos, hogy a nyitás nem az Index által közölt módon zajlik majd, miszerint a kormány megyénként eltérő járványvédelmi korlátozó intézkedéseket tervezne, mivel ezt a hírt Gulyás Gergely kétséget kizáróan cáfolta Facebook-bejegyzésében.

 

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy kell csinálni?
Most zárt le (nálunk szigorúbban!) két olyan nagy ország, amelyik nemrég még NYITOTT (éa ahol jelenleg szignifikánsan jobbak a járványadatok, mint nálunk): Olaszország és Lengyelország.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés