Havas: én vagyok az utolsó MDF-s (VIDEÓ)

2021. március 17. 17:38
A tanárúr az előválasztáson résztvevők esélyeit latolgatja a Nemzeti Tévé műsorában.

Dobrev Klára 28%, Jakab Péter 27%, Karácsony Gergely 22% – szólnak az adatok az előválasztás esélyes miniszterelnök-jelöltjeinek támogatottságáról. 

Havas Henrik szerint a Fidesz arra játszik, miszerint a kiábrándult jobboldali szavazók semmiképp sem fognak DK-s jelöltre szavazni, pláne nem egy „Gyurcsány Ferencnének nevezett, ám Dobrev Klára nevű hölgyre”. Havas azt impilkálja, hogy a most kijövő közvélemény-kutatások torz képet rajzolnak az ellenzéki összefogás belső erőviszonyairól. 

Szerinte a „DK egyfajta szekta”, mely rengeteg fanatikus hívőt mozgat, míg Karácsony Gergely követői alapvetően hozzá hasonlóan visszafogottabbak.

„Sokat nem tudunk róla, mármint a képességeiről azon kívül, hogy szépen mosolyog” – állítja a főpolgármesterről Havas Henrik. „Gyurcsányról ezzel szemben nagyon sokat tudunk, pláne, ha hozzám hasonlóan olvassák a Magyar Nemzetet is a Mandinert” – hozta szóba lapunkat Havas Henrik ezen a héten is. Végül Jakab Péter kapcsán, miután tisztázza, hogy ő sosem volt Jobbikos, magát a Fülöp-szigeteken állomásozó japán katonához hasonlítja, aki már a háború után jó idővel is még mindig vívja a maga háborúját.

„Viszem még az MDF-zászlót, miközben régen nincs már MDF” 

– mondja a magát újabban valódi nemzeti kereszténynek tartó újságíró, aki magát Rétvári Bencével szemben tartja igazi konzervatívnak, aki vele szemben szerinte „felcsinált” keresztény, mely alatt azt érti, hogy műanyagból van. Szerinte a Fidesz egyetlen igazi gondja Jakab Péterrel van, akin nem találnak fogást. 

Az általa felvázolt problémát tehát azzal lehetne feloldani, ha ő maga lenne a miniszterelnök jelölt. „Keresztény? Igen. Volt munkásőr? Nem. Én ugyan nem ministráltam, de a fater ministrált helyettem is” – mondta meg ezen a héten is a frankót Havas Henrik. 

A felvételt itt nézheti meg: 

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés