Egy gyilkos cigány feldarabolta egyik idős áldozatát

2021. március 17. 17:11

Dúró Dóra
Facebook
A Mi Hazánkon kívül az összes párt tagadja, hogy létezik cigánybűnözés, sőt még minket neveznek rasszistának.

„Egy gyilkos cigány feldarabolta egyik idős áldozatát sonkalopás közben Kislángon. Sajnos tipikus eset, bár a Mi Hazánkon kívül az összes párt tagadja, hogy létezik cigánybűnözés, sőt még minket neveznek rasszistának, ha erre rávilágítunk. A 81 és a 73 éves áldozatot többször megszúrta a 26 éves gyilkos, mert rajtakapták, hogy éppen el akarja lopni a saját házukból a saját élelmüket. Talán le sem kellene már írni, hogy két hét alatt nemhogy rend nem lett, de még csak megfékezni sem sikerült az ilyen vadállatokat. Ami viszont sikerült, az a Magyar Gárda szétverése. Ebbe a szemléletbe illik bele az a riport is, amit a TV2 adott le: még a gyilkos családját sajnáltatják, hogy mennyire félnek szegények... És az a két idős ember, akiket meggyilkoltak?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak az arányok, azok a fránya arányok. Jó, neked legalább a nickneved nyugalom. Száz év alatt az európai léttel nem kompatibilis cigányság megtízszerezte a létszámát...

Csak az arányok, azok a fránya arányok. Jó, neked legalább a nickneved nyugalom. Száz év alatt az európai léttel nem kompatibilis cigányság megtízszerezte a létszámát...

Nézd amerikát. A feka kanok követik el a gyilkosságok 55%-át tízéves átlagban. Ha nem tudnák pontosan az afroamerikaiak döbbenetes túlreprezentációját a bűnözésben, akkor a rendőrökre gyorsan ráfognák ott, hogy rasszisták mert a feka kanokat gyakrabban vegzálják. Hát valami ilyesmi.

Kb. 2015-től 2018 nyaráig szerintem egyetlen egy Dúró-közleményben nem szerepelt ez a tematika.

Nem viccelek.

Először ezt a jelenséget kellene megmagyaráznia, és akkor onnan folytatjuk.

A helyzet az, hogy 2015-2018 között megszűnt (Dúróék szempontjából!) a cigánybűnözés. Előtte tombolt és most megint tombol.

A rasszizmust azért irtják tűzzel vassal, mert halálpontos előjelzést ad hogyan élhetünk biztonságban, ha eltérő etnikumokkal megvert országban élünk.

Be kellene kukkantanod egy börtönbe...

Na azt nem hiszem, hogy ennyire fogalmatlan lennél. Az extrém kegyetlenség az alacsony elkövetési értékhez képest az bizony fajtajelleg. Keress rá nyugodtan levágott lábú, kinyomott szemű magyar idősekre cigánylakta világvégeken.

Mert az irónia nem szokott logikus lenni? Amerikában annak ellenére tekintenek el a rasszalapú statisztikáktól, hogy kiüti a szemüket.

Természetesen egyetértek.

Nem erre az aspektusra gondoltam.

Hanem hogy 3 éven át Vona fő-fő plakátarcaként értekezett jogállamról, demokráciáról, kiskutyafüléről - amolyan szabótímeai vagy szélbernadetti vagy vadaiágnesi felfogásban (hoppá, együtt is tüntetve velük!) - úgy kerülve a cigánybűnözést vagy bármilyen más "radikális" tematikát, mint az ördög a tömjénfüstöt.

Aztán kilép az ún. Jobbikból, és ott folytatja, ahol mondjuk 2014 körül abbahagyta...

Kedves, inkább főzzön valami finomat a férjének...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés