Kedves, a Budai Várral kapcsolatban aggódó német embertársam!

2021. március 9. 18:31

Kurtz ezredes
Kontra
Deutsche Welle! Gyönyörűen hangzik ez a bűnös és elmaradott keleti hordákat a progresszió eszméjével elborító cunami, de nevezhetted volna akár Beobachternek is.

„Először is a két nép évezredes fegyverbarátságára való tekintettel engedd meg, hogy megköszönjem azt a rengeteg aggodalmat, melyet mostanában részedről irányunkban vagy szíves elkövetni. Nagyon jó érzés, hogy ennyire érdeklünk téged, és törődsz velünk. Nem hagyod, hogy csak úgy a magunk hülye feje után menjünk, és aktívan teszel is ez ellen.

Azonban rögtön hadd folytassam azzal, hogy köszönjük ezt a rengeteg aggódást, de inkább aggódj a saját hülyeségeiden, másokat - főleg bennünket – pedig lehetőleg hagyj békén! Igazán kedves, hogy a német újhullám részeként bepótolod azt az üvöltő hiányt, amit a nemlétező magyar közszolgálatiságban okozott a fideSS az elmúlt 11 évben, mert enélkül tényleg csak 10-15 ellenzéki ajvékoldában olvashatnánk azt a sima uszítást, amit a törvényesen kétharmaddal megválasztott magyar kormány ellen te is elkövetsz. 

Deutsche Welle! Gyönyörűen hangzik ez a bűnös és elmaradott keleti hordákat a progresszió eszméjével elborító cunami, de nevezhetted volna akár Beobachternek vagy Signalnak is a halandó gondolatok eme játékosan nevelő magazinját. 

Budapest építészete amúgy is központi kérdés itt, hiszen amióta dr Házelnök Úr következetesen végigviszi, hogy minden frekventált helyen visszaállítja a csodálatos ‘44-es állapotokat, azóta a teljes balliberális egységfront intifádát hirdetett ellene. Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy bármelyik ocsmány telefonközpontot, vagy kommunisták által odaszart trafóházat meg tudták volna menteni, de azért jellemző, hogy a baloldalon épületekben sem viselik el a szép, jó, csodálatos és esztétikus kivitelezést. Gondoljunk csak a nemzet főterére, ahol örvendetesen visszaállt a ‘44-es állapot. 

Látom, neked most kivételesen a Budai Várral van gondod. Bár önmagában semmi gond nincs ezzel, hiszen, ha idejössz a mérsékelten csinos feleségeddel, lehet, hogy nekem se annyira nagyon tetszik, de azt biztos nem fogom hívatlanul közétek ülve megvitatni, hogy esetleg csináljátok-e hármasban is, te pedig most sajnos pontosan ezt teszed.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott van: "tulajdonképpen amiatt vagyunk kénytelenek visszaállítani az eredeti állapotot, mert te megint felsőbbrendűvé számoltad magad, aztán, ahogy egyre világosabb lett minden gondolkodó ember számára, hogy a pünktlich-tüchtig mérnökfajtád néhány változót csak kifelejtett a világmegváltó egyenletéből, egyre csak idegesebb és frusztráltabb lettél. Aztán az egész vége az lett, hogy a mi csodálatos fővárosunk árán érted el, hogy hat héttel később kelljen egyetlen nap alatt übergermán fajnáciból tulajdonképpen ártatlan áldozat osztráknémet demokratává változnod. "

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés