Szanyi: A szocializmus alapelveit már Jézus Krisztus lefektette

2021. március 8. 22:22
Egy éve alakult az ISZOMM, Szanyi Tibor ennek kapcsán beszélt a szocializmusról.

Szanyi Tibor, a párt alapítója az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt, ahol többek között arról beszélt: a legtöbb elemző „véletlenül se” kérdez rá az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) támogatottságára. Mint mondta, ez azért van, mert minden elemző politikailag manipulál.

A politikus szerint pártjának eddig egy megmérettetése volt, a borsodi időközi választás, ahol az ISZOMM 2,23 százalékos eredményt ért el. A műsorvezető azon felvetésére, miszerint ez a jelöltön is múlt, Szanyi azt válaszolta: párt és jelölt egybe tartozik, vélekedése szerint Karácsony Gergely is azért tudott nyerni a főpolgármester-választáson, mert „nem párbeszédesként mérkőzött meg”.

Arra a feltevésre, hogy pártja szocializmust akar, Szanyi azt mondta: aki az egyéni érdeket tartja szem előtt, az a kapitalizmust pártolja, míg aki a csoportérdeket, az a szocializmust.

A szocializmus alapjait már Jézus Krisztus lefektette”

– jelentette ki a politikus.

Beszélt arról is, hogy nincs még döntés arról, ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, és eddig 50 körzetben tudja a párt, ki lesz a jelöltjük. Hozzátette ugyanakkor: „kézenfekvő lenne ha elindulnék a XIII. kerületben”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szanyi, te most részeg vagy, vagy ittál?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés