Orbán Viktor csütörtökön Izraelbe látogat

2021. március 8. 21:48
A magyar, a cseh és az izraeli miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésről tárgyal majd Jeruzsálemben – tudtuk meg.

Lapunk értesülései szerint Orbán Viktor cseh kollégájával Izraelbe utazik, hogy megbeszéléseket folytasson Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, a koronavírus-járvány elleni védekezés témájában. A Neokohn az izraeli Kan 11-es hírcsatorna értesüléseire hivatkozva írt arról, hogy a magyar és cseh kormányfő a héten Izraelbe látogat, úgy tudjuk, a jeruzsálemi találkozóra csütörtökön kerül sor.

Múlt héten a koronavírus elleni közös oltóanyag-fejlesztésről tárgyalt Jeruzsálemben Sebastian Kurz osztrák kancellár és Mette Frederiksen dán miniszterelnök Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.

Nyitókép: Facebook

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos nem lesz jó idő.

A kínaiakkal sem rossza viszony.

Fura, de mostanában nagyon jó filmek is jönnek onnan, van egy Búcsú c. az egyébként szemét Cinemaxon, tegnap is, mai megy, szerintem remek.

Egy nagymama, aki a diagnózis ellenére túléli a rákot és az ő népes családja, egy az Államokba, egy Japánba elszármazott fiúval. Olyan jó és aranyos, h. többször is meg lehet nézni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés