Náciznak a kommunisták

2021. március 8. 16:15

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Megkezdődött a magyar társadalom nyílt, eszközökben nem válogató demoralizálása a közelgő választások előtt.

„Magyarországot megtámadták. Földi László régóta mondja már, hogy háborúban állunk, de a láthatatlan, önmagát felszabadítónak hazudó ellenség most szintet lépett. Megkezdődött a magyar társadalom nyílt, eszközökben nem válogató demoralizálása a közelgő választások előtt. Emlékszem, milyen jókat röhögtünk a Magyar Néphadseregben, amikor Kovács (12) főtörzsőrmester próbált bennünket felkészíteni a gaz imperialisták lerohanására. Ízes tájszólással magyarázta, milyen fontos eleme a szovjet típusú hadviselésnek az ellenség hátországába eljuttatott dezinformáció. Röplapokkal, rádióüzenetekkel, a nyelvet jól beszélő diverzánsokkal fel kell világosítani a sok félrevezetett civilt, mennyire értelmetlen kormányuk háborúja ellenünk, és a szabadság ígéretével át kell őket állítani a mi oldalunkra. De legalább el kell venni a kedvüket a további harctól.

A német állami televízió, a Deutsche Welle ugyanilyen megfontolások alapján magyar nyelvű adást indít. Eddig sem fukarkodtak német nyelvű lejárató anyagok készítésében, de könnyen elképzelhető, hogy most rátesznek még egy lapáttal. Az a hazug propagandafilm pedig, amelyik szélsőséges nacionalistának próbálja beállítani a magyar kormányt a Vár és a Kossuth tér átépítésének apropóján, a menekülő zsidó honfitársaink képének aljas megidézésével a dezinformáció iskolapéldája. Teljességgel érthetetlen, hogy nincs a XXI. század Európai Uniójában egy olyan erő, amely gátat tudna és akarna szabni az ehhez hasonló terveknek már születésük pillanatában. Igencsak kétséges ugyanis, hogy ez lenne a leghatékonyabb módszere az együttműködést erősítő szövetségi politikának.

De ki is az ellenség? Körültekintően kell végiggondolnunk, rámutatnunk és megneveznünk, ha meg akarjuk védeni magunkat. Nyilván nem az Európai Unió, nem Németország, még csak a német kormány sem, bár utóbbi felelőssége vitathatatlan, mert képtelen féken tartani médiahiénáit. Sőt néha az az érzésünk, kifejezetten hergeli őket, amiért néhány tervük megvalósításának az útjába álltunk. Különösen fájhat a migráció kezelésének eltérő módja a németeknek, de ettől még tiszteletben tarthatnák a szuverenitásunkat. Ám az igazi ellenség a minden országban jelen lévő, az unió szervezeteibe is polip módjára beépült globalista banda, amelyik nyíltan a nemzetállamok felszámolására törekszik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jobboldaliak alapvető feladatai: érteni kell a helyzetet, nem félni az ellenféltől, érvekkel, adatokkal informálni a baráti-kollegiális környzetetet. S persze 2022-ben személyesen szavazni, és mozgósítani a józan polgárokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés