Kocsis Máté: A magyar lakosság több mint 10 százaléka már megkapta a vakcinát

2021. március 8. 19:43
„Összesen 1 millió 2 ezer 714 embert oltottak már be koronavírus ellen. Legfőbb ideje, hogy a baloldal bocsánatot kérjen a sok hazugságért és lejáratásért” – írta Kocsis Máté.

„1 millió 2 ezer 714. Ennyi volt ma délelőtt a beoltott magyarok száma” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté. Hozzáfűzte, ez a lakosság több mint 10 százalékát jelenti. „A járványnak csak a védőoltás vethet véget, ezért is fontos, hogy

a kormány – nem először – új utat nyitott Európában”

– fogalmazott a politikus, arra utalva, hogy a magyar kormány a „brüsszeli bürokrácia útvesztőit” kikerülve más forrásokból is oltóanyag után kutatott. 

Legfőbb ideje, hogy a baloldal bocsánatot kérjen a sok hazugságért és lejáratásért”

– írta Kocsis Máté.

Hangsúlyozta: „abba pedig belegondolni is rossz, mi lenne, ha Gyurcsányékra hallgatnánk. Ha engedtünk volna nekik, akkor még mindig azt várnánk, hogy Brüsszel talán egyszer majd esetleg intéz valamit.”

Kocsis Máté eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem fognak bocsánatot kérni, mert a hazugság a lételemük. Azonban a józan polgárok látják-értékelik a sikert, s ez a lényeg.

Nem írt nagy hülyeséget, ma tényleg a Pfizer vezet, mert abból egyenletesen jön hetente, nem úgy mint az Astrából. A Sinopharm csak utána lohol. ( Ma botlottam bele egy kimutatásba.) Persze két hét múlva fordulhat a kocka, ha megint egyszerre jön egy nagy tétel kínai.

nem a kríziskezelés bukott meg, hanem a probléma nőtt meg.

Cseszd meg, ez olyan, mintha állna a várkapitány a bástyán, felmérné a támadósereget, osztana, szorozna, majd előrejelezne: megvédjük a várat, van jó stratégiánk, a veszteségeinket 10% alatt tartjuk.
Majd amikor a csata hevében a támadók nem várt erősítést kapnak, hirtelen megtriplázódik a számuk, de a védő sereg így sem adja fel,így is megvédi a várat, igaz 30%-os veszteséggel. - és akkor a pincéből előmászik wonderingsoap és odavágja neki, hogy kapitány úr kérem, megbukott! 10%-os veszteségről volt szó!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés