Visszahull az ellenzékre a halálkampány

2021. március 5. 8:39

Trombitás Kristóf
Vasárnap.hu
Számomra csak az nem teljesen tiszta, hogy ettől milyen politikai hasznot remélnek?

„Az ember egyszerűen leteszi az arcát, megállítja az agyát, leül, igyekszik egyenletesen lélegezni, és azt latolgatja, ő őrült-e meg, avagy ezek az elemek. Az őrültséget tessék erősen idézőjelesen érteni, ne mentsük fel a lányokat és srácokat – elnézést, ha esetleg vannak, akik a további hetven társadalmi nem egyikébe tartoznak –, pontosan tudják ők, hogy mit cselekszenek. Számomra csak az nem teljesen tiszta, hogy ettől milyen politikai hasznot remélnek? Mert most ugyan rossz a helyzet, kellemetlenek az újabb lezárások, de a halálkampányról legkésőbb pár hónap múlva kiderül, hogy szemenszedett hazugság volt. Világosan látszik majd, hogy a keleti vakcinák működnek, nincs mellékhatás, aki megkapja azokat, nem betegszik meg. A gyorsabb oltakozásnak köszönhetően pedig hamarabb kinyitható lesz az ország. Bőven az EU átlaga előtt indíthatjuk újra Magyarországot.

Amikor Nyugat-Európa még mindig azon küzd, hogy csepegtetik nekik a nyugati vakcinákat, addigra mi kávézókba és éttermekbe járunk.

Mikor adta fel a minimálisan is komolyan vehető státuszt a baloldal és heccsajtója a pillanatnyi, egészen nüansznyi sikerért? A Korózs-féle kamuvideóval? Szabó Tímea egyik sikoltozása közepette, amiben elordibálta, hogy a kórházból hazaküldött emberek többsége meghal? Az országos tesztelés követelésekor? Hol siklott ez az egész félre? Mikor lettek ennyire nyilvánvalóan a saját választópolgáraik ellenségei? Azzal ugyanis illene tisztában lenniük, hogy amikor elbizonytalanítják az embereket, akkor végül saját maguknak is rosszat tesznek. Azzal pedig különösen, hogy a most esetleg lóvá tett ember kora nyáron majd megkérdezi, hogy tessék mondani, ebből az egészből semmi nem volt igaz? Miért hazudtatok nekünk?

Az egész járványhelyzet vége – adja az ég – egy óriási fellélegzés lesz. Nem kell majd ehhez különösebb sikerkampány, mindenki érezni fogja, hogy micsoda érzés visszatérni a normális élethez. És ebből nem tud jól kijönni se a heccsajtó, se az ellenzék. Képtelenség kell legyen, hogy ezt is elnézzék nekik az emberek. Azok, akiknek a legnagyobb rosszat akarják most, a nemzet legsötétebb gonosztevőihez csatlakozva.

Reméljük őszintén azt, hogy 2022 nemcsak fellélegzés lesz, őszinte, áhítatos öröm, de sokak számára kijózanodás is. Ne nézz így, Feri, ne aggódj, nem rád gondolok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Képtelenség kell legyen, hogy ezt is elnézzék nekik az emberek."

Ajjaj, a naívság is határtalan, úgy látszik. Majd jön az, hogy Mészáros
Lőrinc azért nem halt meg, mert suttyomba még 2020. augusztásban
megkapta az oltást.

euromomo, ha kérhetném.

Szóval, jobb, ha kussoltok, nektek itt most nem osztanak lapot. Ti a halál szurkolói vagytok, a halálozások számától remélitek a magatok sikerét. Ti így viszonyultok az emberekhez. Ha végignézünk azon amit egy éve műveltek ez jön le belőle. Nem vagytok másra képesek, mint leszegett fejjel ellenkezni, rémhíreket terjeszteni. Nem tudjátok elviselni, hogy a kormány képes azonnal lépni, majd később, ki tudja hányadszor sunyi hallgatással veszitek tudomásul, amikor külföldi gazdáitok is meglépik ugyanazt. Ezt a cselekvőképes kormányzatot kéne leváltanotok, hogy utána nálunk is a külföldi érdekek szerinti töketlenkedés folyhasson.

Miért? Nincs ellenzéki halálkampány?

Ne erőlködj, a mellébeszélés nem válsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés