Listázni kezdte a szervezet munkatársait

2021. március 5. 16:11

Orbán Balázs
Facebook
Ez az egész ügy kiválóan mutatja, hogy mivé lett az egykor oly toleráns liberalizmus és hogyan torzult annak demokráciafelfogása.

„Ebben az egy történetben mint cseppben a tenger, minden benne van arról, hogy mi a baj napjaink liberalizmusával. Kötelezettségszegési eljárás indult hazánk ellen, mivel nem értünk egyet a kannabisz folyamatosan bővülő orvosi célú legalizálásával – tulajdonképpen úgy általában nem értünk egyet bármilyen drog bármilyen típusú legalizálásával. Ezt követően egy nemrég alakult komoly szakmai szervezet, kiváló kutatókkal, a Drogkutató Intézet, megjelentetett egy szakmai állásfoglalást arról, hogy ennek az álláspontnak bizony van tudományos alapja.

Ezután a szélsőliberális aktivistacsoport, a Legalizálj Egyesület, nem tudományos alapon kezdett vitatkozni a Drogkutató Intézet munkatársaival, hanem listázni kezdte a szervezet munkatársait és tulajdonképpen szellemi dzsihádot hirdetett mindenkivel szemben, aki nem támogatja a »haladás« szellemét és a drogok liberalizációját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés