Konoknak tele van a töke a belpesti értelmiséggel, Csintalan a cigiért aggódik

2021. március 5. 16:05
A történész nem zsidózott, hiszen „a belpesti értelmiségi az belpesti értelmiségi”.

A csütörtöki, újabb korlátozó intézkedések bejelentése után összeült a Kötöttfogás gárdája. A műsorban ezúttal Dévényi István műsorvezetése mellett Konok Péter, Csintalan Sándor és Papp Réka Kinga szerepelt.

A rendkívül szórakoztató adást – amelyben szó esett a párizsi kommünről és az elefántevésről is – alább teljes egészében megnézheti, mi csak két jelenetet emelnénk ki belőle.

„Velünk mi lesz a Konokkal? Mi lesz a dohányosokkal? A mostani lista szerint a dohányboltoknak is be kell zárni! Nyilván nem veszi magának a bátorságot Orbán Viktor, hogy a dohányzó társadalmat magára hagyja cigaretta nélkül, és nincs mindenkinek annyi pénze, hogy vegyen előre egy rohadt kartonnal... vagy két hétre egy karton cigaretta nem is elég” – adta elő a monológját Csintalan a 6. perc környékén.

A 13. perc tájékán pedig az alábbi párbeszéd játszódik le Konok és Csintalan között:

Konok: Elég zavaros a kommunikáció, szerintem mindenki frászt kap már tőle, vagy legalábbis az emberek nagy része. Tehát néhány belpesti értelmiségin kívül, aki valóban otthon ül és fertőtleníti a kutyáját, és mindent házhoz rendel, és jógázik, és kenyeret süt, miközben megvalósítja önmagát...

Csintalan: „Te most zsidózol?”

Konok: „Hol zsidóztam?”

Csintalan: Hát a belpesti értelmiségi a mai magyar politikai közgondolkodásban, a NER-en belül, az zsidó”

Konok: A belpesti értelmiségi az belpesti értelmiségi, vannak ilyen ismerőseim. Fogalmam sincs, hogy zsidók-e, de nem is érdekel. Nem, nem zsidózom. Belpesti értelmiségizem, és tele van a tököm a belpesti értelmiséggel”

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Konok ellen ezernyi
nagy ügyünk leteperni,
s e hazát elemészteni jött!

Ezek szerint nem zsidó?

Zsidó az, akit zsidó anya szült. A zsidók pefig akkor kapják meg a Messiást, ha minden zsidó megtartja a szombatot. Így egy született zsidó nem lehet ateista, csak hitehagyott, aki miatt nem jön el a Messiás.
De Konok ezek szerint valóban lehet a
ateista.

Most azt hiszed, hogy viccelsz, pedig nem. A szombatot megtartó zsidók nem kommeltelnek szombaton. De mivel nem minden zsidó tartja meg a szombatot, ezért találkozhatsz velük szombaton is. Ezért nem jött el nekik a Messiás. És Konok nem zsidó, mert nem zsidó anya szülte.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés