Homoszexuális-propaganda az RTL Klubon

2021. március 5. 13:42

Pilhál Tamás
PestiSrácok
Sok százmilliós büntetéssel kell megálljt parancsolni a szodomizmust reklámozó kanálisnak.

„Végre! A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság eljárást indított az RTL Klub ellen, amiért a szennycsatorna homoszexuálispropagandával veszélyeztette gyermekeink fejlődését. Egy biztos: pármilliós bírság ezeknek már édeskevés. Sok százmilliós büntetéssel kell megálljt parancsolni a gyermekeket veszélyeztető, szodomizmust reklámozó kanálisnak!

Mikor máskor: karácsony előtt kezdte meg a homoszexualitás népszerűsítését az RTL Klub. A német érdekeltségű tévé »társadalmi célú« hirdetésekben győzködte a magyarokat arról, miért nagyszerű ez az életforma, és miért kell lehetővé tenni az úgynevezett »szivárvány családoknak«, hogy gyermekeket fogadhassanak örökbe. Tudniillik: az jár nekik. Joguk van hozzá. Mert ők legalább olyan jól fölnevelik a gyerekeket, mint egy normális, papa-mama-pár. Sőt, jobban. Szerintük. És a társadalomnak is ez az érdeke… (Vagy legalábbis a világméretű LMBTQ-lobbinak.)

Még újév napján, nem sokkal Fischer Iván pohárköszöntője után is leadtak egy ilyet. A videókban bemutatott hét »családból« háromban ilyen különleges »szülők« jelentek meg: egy homoszexuális pár, egy leszbikus pár és egy egyedülálló örökbefogadó homoszexuális férfi. Az »érzékenyítésnek«, vagy közkeletűbb nevén »buzipropagandának« hívott reklámfolyamot természetesen korhatárbesorolás nélkül vetítette a züllött csatorna, hogy lehetőleg minél több kisgyermek lássa, s idejekorán megkedvelje a degenerációt. Ez ugyanis valamifajta követendő életpélda az RTL szerint: így kell élni, ez a jó, ez a modern! Éljen a szodomizmus!

Hétből három. Retek Klubék szerint ez lenne a kívánatos arány. Ha majd’ minden második „család” így festene. Papa és papa. Vagy mama és mama. Bár elvileg az örökbefogadásról szól az agymosás, a fő cél mégsem ez. Hanem ennek a létállapotnak a terjesztése. Legyen minél több homoszexuális! »Népesítsék be« a földet! (A hogyan már más kérdés…) Mintha az valami kívánatos-boldog, önfenntartó létforma lenne – nem pedig egy súlyos lelki bajokkal terhelt, igen gyakran depresszióhoz, öngyilkossághoz vezető rendellenesség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Természetesen ellenzem és viszolygok a homoszexualitás kultuszától. Ugyanakkor nevetségesnek tartom azokat az állításokat és állítólagos kutatásokat, amelyek szerint a homoszexuális propaganda homoszexuálissá tesz és, hogy a szexuális irányultságunk nem velünk született. Az a 'kutatás' pedig, amely szerint az amerikai fiatalok 30%-a már homoszexuális, nyilvánvalóan hazugság, a homoszexuális propaganda része.

Ez a 'kutatás' ugyanolyan 'módszerekkel' készülhetett, mint azok, amelyek szerint minden harmadik/negyedik/ötödik ember részese volt már szexuális erőszaknak vagy családon belüli erőszaknak. Feltesznek egy kérdést valami általános felmérés során, amely nem a szexuális vagy családon belüli erőszakról szól, pl. olyat, hogy megvertek-e valamiért gyerekkorodban, vagy átéltél-e a párkapcsolataid során erőszakot. Nem sok olyan gyerek van, aki nem kapott az életében valamikor valamilyen verést, beugrik, beírja, hogy igen, de ha megtudná, hogy a sumák 'kutatók' mire következtetnek a válaszából, kézzel-lábbal tiltakozna, hogy az ő nyaklevesének semmi köze a családon belüli erőszakhoz. Ugyanígy aki élt már át buliban vagy szakítások során erőszakoskodást, igennel válaszol, de ha tudná, hogy milyen kategóriába sorolják a válasza alapján, tiltakozna, mert a szexuális erőszakot nem úgy képzeli el, ahogy a csalódott egykori barátja akkor viselkedett vele és amiért később még bocsánatot is kért.

Itt is biztos feltették a kérdést hatvan másféle között, hogy pl. gondolt-e már arra, hogy milyen lenne egy saját nemű partnerrel kapcsolatba kerülni, s bevallja, hogy gondolt már erre (különösen, ha éjjel-nappal mindenfelől ilyen propaganda dől rá), vagy azt, hogy részt vett-e közös szexuális játékban barátokkal vagy barátnőkkel, s valóban megesett vele alkoholos állapotban, hogy közös recskázásban vagy maszturbálásban vett részt és igennel válaszol, de azonnal tiltakozna, ha megtudná, hogy a kedves 'kutatók' ez alapján besorolták a homoszexuális hajlamúak közé.

Kizárt, hogy a szexuális beállítottságunk propaganda hatására módosítható lenne, ezt mindannyian tudjuk, érezzük, és ebben a tudásunkban mi egészségesek egészen bizonyosak vagyunk. A lelki betegségeknek azonban mindenféle fajtája létezik, nyilván olyan is, amely a szexualitásunkat bizonytalanítja el.

Az a kérdésfeltevés pedig, hogy a szexuális hajlamot gének örökítik-e azzal az előfeltevéssel él, hogy a szellemi-lelki tulajdonságaink, a személyiségvonásaink anyaghoz kötődnek. Megtalálta már valamelyik 'kutató' a introvertáltságért vagy extrovertáltságért felelős gént? És sorolhatnánk hányféle lelki attitűdöt érzékel a 'tudomány'. Bizonyos, hogy mindegyikhez valamilyen gént kell kapcsolnunk? Tudományosan bebizonyosodott már, hogy a szellemi és lelki tulajdonságaink miből erednek? Ugye nem állított még senki olyat, hogy a 80 IQ-ra mért személyből egy Nobel-díjas családjában felnőve 150 IQ-s is lehetett volna? (És most hagyjuk a mérési problémát.) Vagy az tudományosan bizonyított tétel, hogy az egypetéjű ikrek azonos képességűek?

Nem hiszem, hogy szerencsés dolog, ha konzervatív és istenhívő emberek homoszexuális propagandából származó és materialista érvekkel vitáznak a genderideológiával.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés