Déri Tibornak elgurult a gyógyszere

2021. március 5. 19:05

Zsigmond Barna Pál
Facebook
Kérem ne veszélyeztesse az újpestiek egészségét azzal, hogy az emberek közé megy és kérem az újpestiek nyugalmát se zavarja.

„Újpest látványpolitizáló, baloldali polgármestere, aki az elmúlt másfél évben a facebookozáson kívül nem csinált semmit, összevissza fenyegetőzik és korózslajosi magasságokba emelkedik a kamuzásban. Déri annak a baloldalnak az alkalmatlan városvezetője, amelyik az oltás ellen kampányol, külön is hergelt a kínai és az orosz vakcinák ellen és akadályozza a védekezést.

Most bejegyzésében azt állítja, hogy a kormány leállította az oltási folyamatot, ezért teherautón akarja elhozni az Újpestnek járó oltásmennyiséget és azzal fenyegetőzik, hogy holnap reggel az Újpesti Szakrendelő előtt személyesen várja az ampullákat. HŰHA! Ez a Facebook-poszt is keményre sikerült, bár mi újpestiek azt szeretnénk, ha a Momentumos polgármester a városvezetésben mutatna határozottságot és nem a közösségi médiában írogatna hülyeségeket! De Déri a Városházán nem nagyon érvényesül, mert a baloldali pártok széthúzása és különösen a DK kavarásai miatt, semmi nem halad előre, Újpest fejlődése a választások óta megállt.

De nézzük meg tárgyszerűen mi történt eddig az oltásokkal: tegnap 77 513 személyt oltottak be, ezzel 862 953-ra nőtt a beoltottak száma, közülük 279 727 személy már a második dózist is megkapta. Így tehát túl vagyunk az egymilliomodik szúráson, ezzel a harmadik helyen állunk Európában. György István, az országos oltási munkacsoport vezetője ma azt is elmondta, hogy azon 18–59 év közöttiek SMS-értesítését felfüggesztik, akiket AstraZeneca-vakcinával oltottak volna, mert technikai és adategyeztetési probléma történt, de rövidesen sor kerül az érintettek beoltására is.

Tehát a magyar kormány oltási kampánya jól halad, harmadik Európában és Magyarországon folyamatos az oltás. Ebben az embert próbáló és elismerésre érdemes folyamatban most történt egy váratlan átszervezés, de a hétvégén és a következő napokban további 400 ezer oltóanyag beadására kerül sor: ebből 114 660 Pfizer-, 40 ezer Moderna- és 250 ezer Sinopharm-vakcina. Tehát kedves Déri úr, az oltási folyamat továbbra is az egyik leggyorsabb Európában és kérem ne keltsen zavart a térben! Az oltások folytatódnak a hétvégén is, csak az AstraZeneca oltás áll le, másik három vakcinával továbbra is százezreket oltanak.

Mondhatnám, Déri úr, hogy nyugi, továbbra is csomagoljanak maszkokat Varju úrral együtt, vagy építsenek darázs garázst, bár figyelmeztetném, hogy holnap ezt se tegye. Menjen inkább haza és üljön otthon, mert a tegnapi történelmi nap (Déri facebook bejegyzése alapján maga Dobrev Klára, a baloldal nagyfőnöke, Gyurcsány Ferenc felesége látogatott az újpesti Városházára/lásd a fotón/) következtében önnek most karanténba kéne kerülni. Kiderült ugyanis ma, hogy Dobrev Klára koronavírusos lett, ezért önnek holnap nem az SZTK előtt a helye, hanem otthon, karanténban.

Kérem ne veszélyeztesse az újpestiek egészségét azzal, hogy az emberek közé megy és kérem az újpestiek nyugalmát se zavarja. Ha már segíteni nem tud, ne okozzon bajt, ne fertőzzön meg embereket és ne keltsen alaptalanul pánikot! Vigyázzunk egymásra! Újpesten is!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a magyar kormány oltási kampánya jól halad, harmadik Európában és Magyarországon folyamatos az oltás."
Jó, jó, de mit lehet tenni, ha a Momentumnál csak az első hely az elfogadható.
Újpest "polgármestere" - értsd: a Momentum nevű Soros-seggdugó helyi képviselője - most azért harcol, hogy a 9 milliárddal átvett teli kasszát mennyi idő alatt lehet elsőként mínuszba fordítani. Majd kamatos hitelt felvenni Gyurkabácsitól...

A szavazatok számát tekintve viszont nem kétharmad. A legtöbb helyen nem nagy különbséggel győzött az ellenzék.

Szerintem jókat ír, mióta a mandi szemlézi, mindig elolvasom. Nem hiszem, h. a Wintermantelt érdemes volt kiszavazni az újpestieknek. Gyűlölet kampány volt, amire fölültek a szerencsétlen szavazók.

Akinek NINCS egy jó, megélhetést biztosító SZAKMÁJA, az MINDIG szegény lesz. A csalás és ámítás ott kezdődik, h. valakik elterjesztették, h. az iskola azért van, h. abban a gyerek jól érezze magát. Az jó, ha jól érzi magát, de ez csak legfeljebb társ-feladat. NE érezze magát rosszul és készüljön föl TANULÁSSAL a felnőtt életre, mikor magának kell kifizetni a villanyszámlát, meg a többit.

Krumplit az almával hasonlitasz össze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés