Orbán levele Weberhez: A néppárt a járvány idején is csak a Fideszt támadja

2021. március 3. 13:00
A miniszterelnök szerint az EPP európai parlamenti képviselőcsoportja antidemokratikus, igazságtalan és elfogadhatatlan döntést hozott.

Novák Katalin Facebook-posztban osztotta meg Orbán Viktor miniszterelnök Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének küldött levelét. A Fidesz külügyekért felelős alelnöke azt írta a közösségi oldalán, „az Európai Unióban naponta több ezer ember veszti el az életét, az Európai Néppárt parlamenti frakciója mégis azzal van elfoglalva, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselőinek mozgásterét korlátozza”.

Novák kijelentette, miután ma a Néppárt elfogadta az alapszabályzatának módosítását, úgy döntöttek, pontot tesznek a viták végére és kilépnek az EPP képviselőcsoportjából.

Orbán Viktor a levelében úgy fogalmazott, „az EPP európai parlamenti képviselőcsoportja belső szabályzatának megváltoztatása egyértelműen ellenséges lépés a választóinkkal, a Fidesszel szemben. Európai parlamenti képviselőink korlátozása választott tisztségük gyakorlásában megfosztja a magyar választókat demokratikus jogaiktól. Ez antidemokratikus, igazságtalan és elfogadhatatlan.”

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Wéber! Nézd meg a képet!
OV maga a kiegyensúlyozott nyugalom, Weber vörös képpel majd szétdurran.

Tisztességesen veszíteni ti nem tudtok. Hogy micsoda ajvékolás, EU-hoz rohangálás megy a libsik részéről ebben az országban 11 éve!

Relációanalízis B. Igaz-igaz, nincs összefüggés.
Ez a támogatás döntően kistelepülésekhez ment. Ott pedig a liberalizmus mint eszme, nem túl népszerű, és ez az önkormányzat összetételét kialakító választói akaratban meg is nyilvánul.

El kell készíteni a Túlélési tervet, amely biztosítja a Kárpát-medence magyarságának fennmaradását.
Első lépésként meg kell határozni az EU-ból való kilépésünk feltételrendszerét, az ahhoz vezető út kiépítését, végül a kilépés mielőbbi - de nem elhamarkodott - időpontját.
Milyen feltételek esetén lehet gondolkozni az EU-tól való függetlenedésre?
A feltételek sorrendiségének meghatározása.
A kilépés értelmének tisztázása a társadalom minden tagja előtt.
A kilépés utáni viszonyunk az Európai Unióval, és még sok minden más.
Nem szabad ugrást elvégezni a sötétségben, de adott pillanatban, ha a társadalom világos képet lát a helyzet tarthatatlanságáról, el kell érni, hogy:
Magyarország önként semmiképp ne írja alá a saját halálos ítéletét az EU-ban maradással!
Ugyanis közeledik az a pont, amikor a G. Soros képviselte kérdés a sarkára állítottan így hangzik:
1. Maradsz az EU-ban és ezzel felszámolod önmagad, egy teljesen új, ellenséges világért?,
vagy
2. Kilépsz, és ezzel elhatározod, hogy folytatod a történelmedet, amit őseid a kezedbe adtak?
Figyelem: UTÓLAG REKLAMÁLNI NEM LEHET, a kilépés időpontja nem napolható el, nem csúsztatható, mert a Soros-terv 36 millióját elosztva, Magyarországra is kb. 1 millió muszlim iszlám ember jut. Ez az 1 millió migráns az EU korlátlanul nyújtott elhelyezési, letelepítési pénzéből akár 1-2 ÉV ALATT MEGOLDANDÓ ÉS MEGOLDHATÓ. éS HA EZT EGYSZER FELVÁLLALTUK, ONNAN visszaút nincs, az 1 millióból 5-8 év alatt 4-5 millió lesz és az újonnan jötteket még nem is vettük számba.
Illetőleg az, hogy hányszor 36 millióról van szó, erről senki, Sorosék, az EU Bizottság, az EU Parlament, az EU Bíróság sem mer beszélni, nem beszél, mert ők sem tudják, lehet akár 100, vagy 200-300 millió is. EZ A REÁLIS SOROS-FORGATÓKÖNYV.
Európát a fehér lakosságával teljesen eltörölni. A több száz éves zsidó rabbi-farizeus terv is kifejezetten ez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés