New York-i koronavírus-mutánst találtak Izraelben

2021. március 3. 12:09
Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben.

Egy család három tagjánál mutatták ki az újabb, Izraelben eddig ismeretlen változatot, amelyről ezekben a napokban próbálják kideríteni, hogy hatékony-e ellene az Izraelben használt, a Pfizer és a BioNTech által közösen kifejlesztett oltóanyag, írja a Neokohn.

A család tagjai nem működnek együtt a hatóságokkal, s azt feltételezik róluk, hogy New Yorkból visszatért személlyel kerültek kapcsolatba, így fertőződtek meg. Attól tartanak, hogy mások is elkaphatták ezt a vírusváltozatot, akikről még nem tudnak.

Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben. Izraelben a rendkívül fertőző brit mutáció okoz ma már szinte minden új koronavírus-fertőzést.

(Fotó: A purimot ünneplik ultraortodox zsidó hívők Jeruzsálem Mea Searim negyedében 2021. február 28-án.MTI/EPA/Abir Szultan)

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Két, a dél-afrikai variánshoz hasonló esetet is találtak, amelyről már bebizonyosodott, hogy az oltás kevésbé hatékony vele szemben."
Olyan ez, mint a holokauszt-áldozatok sorjázása.
Áldozatok, gyerekek, unokák, dédunokák, mondjam még?
A lényeg: mindet kezelni kell: PÉNZZEL.
Ez ugyanaz? Aha, ugyanaz és a tervezés is felettébb hasonló.
Ma már arról hallhattunk, Lombardiában kettő darab nigériai mutánsvírust találtak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés