Szegény Jakab Pétert lehúzta a közeg még 2010-ben

2021. március 2. 9:38

Dúró Dóra
Facebook
Mennyire rendelkezik stabil világképpel egy ilyen ember, aki azt csinálja, amit a környezete?

„Egyre röhejesebb hazugságokat mondanak a baloldali politikusok: Fekete-Győr András Gyurcsány Ferenccel szövetségben ígér elszámoltatást, míg Jakab Péter azt mondja, hogy ő csak azért illette kritikával a zsidókat korábban, mert negatívan hatott rá az a közeg, ami most már a Mi Hazánkban van. Aki bármelyiket elhiszi, jelentkezzen!

Fekete-Győr bejelentésének az a szépséghibája, hogy az elszámoltatást éppen azokkal kellene kezdeni, akiket ők éppen vissza szeretnének juttatni a hatalomba. Akik elherdálták a nemzeti vagyon, akik kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi érdekeknek, akik 2006-ban tömeges rendőri jogsértést vezényeltek le, akik hazudtak »reggel, éjjel meg este«. Hogy lehet így elhinni bármit is nekik, hogy lehet komolyan venni így elszámoltatásra vonatkozó ígéreteket? Az pedig a Fidesz szégyene is, hogy ez egyáltalán téma lehet még 2021-ben: többszörösen megvolt a lehetőségük, hogy mind a kommunistákat, mind az elmúlt harminc év bűnöseit számon kérjék, de már 1990-ben is az igazságtételi törvény ellen szavaztak, és a kormányzásaik idején sem tettek semmit.

A másik »hihető« mondatot Jakab Péter mondta el: szegényt lehúzta a közeg még 2010-ben. Mennyire rendelkezik stabil világképpel egy ilyen ember, aki azt csinálja, amit a környezete? De sebaj, szerencsére most már pozitívan hatnak rá az új elvbarátai, neki is Gyurcsány Ferenc kellett a megvilágosodáshoz! Mellette végre őszinte lehet... Bizonyára sokat tanult ilyen politikusok oldalán, akik szemrebbenés nélkül taszították nyomorba magyarok millióit, és azt is bemutatták, hogyan kell végighazudni másfél-két évet, amikor pedig kormányozni kellene.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A budapesti hatalomra jutást a budapestiek akarták együtt az ide bejelentkezett uniós állampolgárOkkal akik Magyarország érdekeit lesz@rják.
Ezért, a nemzet fővárosának főpolgármesterét az egész országnak kellene választani!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés