Csepelen a Momentumnak csaphat oda a munkásököl

2021. március 2. 16:32
Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese is ringbe szállhat az előválasztáson.

Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese korábban még nem indult országos választáson, most Csepelen vehet részt az előválasztáson, írja a 24.hu. „Úgy tűnik, hogy borsodi nagycsaládos mozgalmárból országos politikussá váltam” – indokolta a portálnak, hogy miért fogadta el a felkérést.

Mint elmondta, „körülbelül fél tucat helyről” keresték, hogy induljon ott: ezek között vidéki és budapesti választókerületek is vannak. Jövő hét közepén jelentik be, végül hol indul, és arról győzködik erősen, hogy induljon Vörös Csepelen, mert az jól állna a mozgalmár múltjához.

Ha ez így történne, azt úgy is lehetne értelmezni, hogy az MSZP visszavág a Momentumnak Zuglóért. A 17-es számú budapesti választókerületben a Momentum már januárban bejelentette, az előválasztáson Szabó Szabolcsot, a választókerület országgyűlési képviselőjét indítják. Szabó 2014-ben és 2018-ban is az Együtt politikusaként nyert Németh Szilárd ellen.

 

(Fotó: Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke felszólal a Viszlát, Borkai! címmel tartott tüntetésen a győri városháza előtt 2019. október 19-én. MTI/Krizsán Csaba)

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A normális- nem jobb, vagy baloldali csepeli ember - elgondolkodik, hová lett a Vörös Csepel, munkahelyeik, a régi bolsik hogyan adták el a fejük fölül a házat. Franciáknak, németeknek, s a többieknek, miközben még tovább énekelték tovább az Internacionálét. Miközben Feri és társaik, a régi bolsik milliárdosok lettek, a csepeli proliknak meg nem volt hová bemenni dolgozni. de most ezektől a cserben hagyott munkás emberektől várják, hogy visszaszavazzák őket a húsos bödönhöz. Ugye nem felejtetek csepeli barátaink. A gyilkosát senki sem akarja még egyszer, a gyermekei, unokái nyakára hozni.....

Talán először neked kellene mesélned róla, mert kb. Európában alig van ilyenre precedens, persze konkrétan már arra sincs, hogy hat párt a szélsőjobbtól a neomarxista kultúrbalig egy listán induljon.

Természetesen NEM "ugyanilyen" technikával. Az egy évtizedek óta bejáratott, teljesen más logikájú és szervezésű folyamat egy PÁRTON BELÜL.

X.
Nem kell ide jönni olvasgatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés