Nacsa: Februárban a DK kapja a kamuvideós Korózs-díjat

2021. március 1. 14:10
A KDNP frakciószóvivője szerint a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt oltásellenes álhíreket terjeszt.

A Demokratikus Koalíciónak ítélte februárban a „kamuvideós Korózs-díjat” Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője annak érzékeltetésére, hogy Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki párt szerinte oltásellenes álhíreket terjeszt.

Nacsa Lőrinc hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában kiemelte: ez a díj azoknak jár, akik a legnagyobb álhírterjesztők, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és  hatóságokat. Méltó díjazott volt korábban Szabó Tímea (Párbeszéd) és Hadházy Ákos (független) képviselő – mondta. Az elmúlt időszakban az oltásokkal és a vakcinákkal kapcsolatban egészen elképesztő mélységek tapasztalhatók a baloldalon. Gyurcsány pártja emberkísérletnek nevezte az orosz vakcinát és petíciót indított a kínai ellen, miközben ezek az oltóanyagok azóta is életeket mentenek meg – hangoztatta.

A DK-s Varga Zoltán hamisítottnak nevezte a keleti vakcinákat, képviselőtársa, Komáromi Zoltán pedig vitatkozna azzal, hogy az oltás jobb, mint a betegség – sorolta, megjegyezve: mindez Gyurcsány Ferenc tudtával és utasítására történt.

A februári kamuvideós Korózs-díjas nem lehet más, mint az oltásellenes Gyurcsány-párt. „Gratulálunk, és szégyelljék magukat!” – mondta Nacsa Lőrinc.

(MTI)

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs vita. Megérdemlik a díjat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés