Pont a lengyelek...

2021. február 27. 12:14

Ennél nagyobbat még nem ütöttek a V4-en.

2021. február 27. 12:14
Vágó István
Facebook

„A kormánypropaganda nem vesz tudomást a lengyelek lépéséről, miszerint csak az EU által jóváhagyott vakcinákat ismerik el a határátlépésnél.

Nem csodálom. Ennél nagyobbat még nem ütöttek a V4-en. És pont a lengyelek...

Én például se a MaNemben, se az Origónál nem találtam nyomát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. február 28. 20:33
Húbazbeg. Akkor most nem mehetek Lengyelországba. Hát egyrészt, bármekkora cimbik vagyunk amúgy, a lengyelek az oroszokat nagyon nem csipálják, és valahol érthető. Ha ez a szputnyiknak szól, evvan. Részemről az a fontosabb, hogy életben maradjunk valahogy. Ha nem, akkor végképp nem fogjuk átlépni a lengyel határt.
Krupp Skya
2021. február 28. 19:06
Még egy bukott diák sem ütött akkorát a műanyag permeabilitásán, mint Vágó Kvíz Ex Professzor egyetemi docens barátjával, amikor 200-ra mérték a műanyag permeabilitását ami 1. Kb ennyit ért a politikához is. :))))))
Jóbarát
2021. február 28. 13:57
Ismét hazugság amit Vágó állít. A lengyelek is beengedik azokat, akiket azzal a vakcinával oltottak be, amelyiket elfogadták az EU-BAN. Tehát az EU-BAN elfogadottról szól a rendeletük, nem az EMA ÁLTAL elfogadottról, mint ahogy azt a 444, vagy a Azonnali (nem a Vadhajtások! :-) és egyéb ballib szócsövek állítják.
u.cserkész
2021. február 28. 12:07
Ne örömködj Vágó Pityú, mert a végén megint pofára esel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik