Kilenc magyar divatmárka szerepel a Milano Fashion Weeken

2021. február 27. 20:32

2021. február 27. 20:32
null

Kilenc divatmárka képviseli hazánkat a 64. Milano Fashion Weeken – közölte a Hír Tv. Az egyik legrangosabb nemzetközi divatszakmai eseményt a járványhelyzet miatt idén online rendezik meg. A Magyar Divat és Design Ügynökség nemzetközi mentorprogramjában résztvevő márkáknak, egy élőben közvetített kifutó-show, valamint egy online kiállítás formájában lehetőségük lesz arra, hogy a legújabb alkotásaikat, az őszi-téli kollekciójukat bemutassák.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. február 28. 08:12
Lehet, hogy nem hallottatok róla, de van 1-2 magyar világmárka a divatban. Olyanok, mint amit a legnagyobb világsztárok is, versengve viselnek. https://www.facebook.com/hfdag.. https://www.femcafe.hu/cikkek/.. https://www.femcafe.hu/cikkek/fashion-beauty/milanoi-divathet-magyar-tervezok?page=1
kunfia
2021. február 27. 21:04
Gondolom Ráhel asszony divatmárkáit befizette minden idők legkorruptabb miniszterelnöke a rendezvényre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik