Megnéztem a fiút a Partizánban, akit fiatal korában zaklattak

2021. február 27. 12:52

Én mint a katolikus közösség tagja bocsánatot kérek tőle, hogy ezt hagyta a közösségem!

2021. február 27. 12:52
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Megnéztem a fiút, a Partizánban, akit fiatal korában zaklattak. Nem szabadna ennek megtörténnie! Muszáj, hogy megfelelően reagáljon rá tanár, pap, szülő, amikor egy gyerek ilyet elmesél! Meg kell védeni a gyerekeket!

Mindenhol történik ilyen, nem csak az egyházban és szembe kell nézni magunkkal, ha az egyházban történik, akkor nem az egyház támadását kell látni benne, hanem bocsánatot kérni az áldozattól és segíteni neki, ezzel bátorítani mindenkit, hogy merjen szólni! Mert a mi gyerekeinket védi, aki mer erről beszélni!

Ma, amikor naponta hallunk csetes bácsikról, akik behálózzák a kislányokat, cyber bullying söpör minden iskolában, akkor nagyon nagy tapsot és megbecsülést érdemel mindenki, aki szólni mer! Nagyon hálás vagyok ennek a fiatalembernek, hogy felvállalta a történetét és végtelenül sajnálom! Én mint a katolikus közösség tagja bocsánatot kérek tőle, hogy ezt hagyta a közösségem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. február 28. 18:07
Meghallgattam azt a hangfelvételt, amit titokban vett fel a napokban elhuny Snell püspök atyával. Egyáltalán nem úgy viselkedik vele szemben, ahogyan előadja a szerény fiút a Partizánban. Agresszív, pimasz és kiabál a püspök atyával szemben. Még hogy nem zaklat? Hazudik, amikor azt állította, hogy a szentmise végén a hirdetéseknél felállnak és tiltakozásul kimennek a templomból. Hát nem, mert a a püspök atya szentbeszéde közben!!!! állnak fel és bekiabálnak, kérdőre vonják. "Ha kell a nap 24 órájában leülök az irodád elé vagy a plébániád elé és addig fogom akár az Udvardit, akár téged vegzálni, amíg..." https://www.youtube.com/watch?v=a5Nw24gCEWc
zolka50.50
2021. február 28. 16:57
Messziről jött fiatalember azt hazudik, amit akar.
szürkemókus
2021. február 28. 16:13
Fruzsina - ha éppen nincs járvány - az alapítványával járja az országot, és a lombikbébi eljárást propagálja. Jól jönne ehhez a római katolikus egyház támogatása, de azt nem fogja megkapni. Pedig a pápának is írt már, de nem kapott választ. Ezért kicsit meg van sértve. Kb. félévente nekiront az egyháznak.
Sulammit
2021. február 28. 12:15
Ez a fiú sosem fog megnyugodni, amíg nem tud megbocsátani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik