Megnéztem a fiút a Partizánban, akit fiatal korában zaklattak

2021. február 27. 12:52

Skrabski Fruzsina
Facebook
Én mint a katolikus közösség tagja bocsánatot kérek tőle, hogy ezt hagyta a közösségem!

„Megnéztem a fiút, a Partizánban, akit fiatal korában zaklattak. Nem szabadna ennek megtörténnie! Muszáj, hogy megfelelően reagáljon rá tanár, pap, szülő, amikor egy gyerek ilyet elmesél! Meg kell védeni a gyerekeket!

Mindenhol történik ilyen, nem csak az egyházban és szembe kell nézni magunkkal, ha az egyházban történik, akkor nem az egyház támadását kell látni benne, hanem bocsánatot kérni az áldozattól és segíteni neki, ezzel bátorítani mindenkit, hogy merjen szólni! Mert a mi gyerekeinket védi, aki mer erről beszélni!

Ma, amikor naponta hallunk csetes bácsikról, akik behálózzák a kislányokat, cyber bullying söpör minden iskolában, akkor nagyon nagy tapsot és megbecsülést érdemel mindenki, aki szólni mer! Nagyon hálás vagyok ennek a fiatalembernek, hogy felvállalta a történetét és végtelenül sajnálom! Én mint a katolikus közösség tagja bocsánatot kérek tőle, hogy ezt hagyta a közösségem!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A katolikus közösségnek NEM állt módjában NEM hagyni. A felelősség mindig egyénekre vonatkoztatható.

"már csak az lenne a kérdés hogy az ilyen történetek miért csak és kizárólag" az egyházzal kapcsolatban kerülnek elő.
Ott is a római katolikusoknál...
Miközben a megtörtént sajnálatos ocsmányságok 1, azaz egy százaléka kötődik a római egyházhoz.
A 99 % másokhoz, ám arról a Soros-barát Partizánban nem tudnak.
Ez alapján a Partizán:
1% teszi a dolgát.
99% aljasság.

Nem harapja el senki a torkodat.
Szerintem azok, akik gyermekeket bármilyen módon - és ezek közül is legbrutálisabb a szexuális - bántalmaztak: bizonnyal pokolra kerülnek.
És akik katolikus papként tettek ilyet, ha emberi ésszel el lehet ilyet képzelni: a pokol legocsmányabb szegletébe, amit csak 1000%-ban helyeselni lehet.
De azok is, akik mindezeket elnézték, feljebbvalóként szinte ugyanolyan bűnösök.
Nem véletlen az sem, hogy az egyház sok tekintetben meghasonlott és semmi ellenállóképességet nem képes felmutatni az emberiséget pusztító kórok ellen, kivéve, hogy adj a szegényeknek.
Ez nagyon kevés.
De: nagyon sok valódi pap él és dolgozik Isten oldalán, ha ők nem lennének, minden más lenne.
Viszont: az egyház a harcmodort elveszítette, és a jelek szerint: nem érti Jézus Krisztust a teljességben.

A Gulyás Márton egy tipikus aberrált.

"Ja és a második világháborút és a zsidók szervezték, illetve ők maguk intézték a saját népük kiirtását"
Ez nagyon valószínű, sőt, ettől több, mint valószínű...
Old Newspaper Read's Six million Jews Died in 1915 1938 Before Hitler was in power
https://www.youtube.com/watch?..

Káldi-Neovulgáta - Evangélium Lukács szerint - Lk 17szentiras.hu › KNB

2Jobb lenne annak, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tengerbe vetnék, mint hogy megbotránkoztasson egyet is e kicsinyek közül.

Ott, zsidó közösségekben sok járásban ez a folklórjuk része, a keresztényeknél: egyetemesen halálos bűn.

Old Newspaper Read's Six million Jews Died in 1915 1938 Before Hitler was in power
MAGYAR
Az Old Newspaperek, mielőtt még Hitler hatalomra került, 1915-ben, 1938-ban előre megírták: hatmillió zsidó fog meghalni,

Khm... Liberális barátom ülj ide mellém, én is mesélek.
A keresztény egyház ellen pár éve nagyon jól tervezett támadás zajlik a szexuális visszaéléseket használva fegyverként. Ez a leghatékonyabb eszköz, hiszen morálisan is nagy sebet ejthet. Te is hetente látsz cikket, élménybeszámolót valamelyik hazai libsi portálon, sokszor átvett nyugati másodközlésben. Ebből, mivel más csoportokról nem szól kampány a hozzád hasonlóknak az jön le, hogy hát a cölibátus miatt persze hogy a papok. Pedig nem kellene sokat keresned az alapadatokat. Németországban régen megy a kampány, ott hetven év alatt 3500 pedofil esetet tártak fel. No ugye mondod! Csak az a baj, hogy az esetek 90%-a 1990 előtt történt, 20%-az erőszaknak járt behatolással.
Számoljunk akkor: az elmúlt húsz évben a nyolcvanmilliós országban évente tucatnyi eset volt. Miközben muszlim paki kanok évi százezres számban törnek be fehér kislányokat prostituáltnak a hitsorsosaiknak Angliában, vagy ezrével erőszakolnak fiatalokat döntően muszlim migránsok Svédországban- ahol ráadásul a csoportos nemi erőszakot ez a szilaj csoport jegyzi ott 85%-ban. De mondhatnám a cspeli kolitanárt hazánkban, aki egymaga produkálta a két év alatti német papi pedofília számot.
Libsi barátom, ha legközelebb a 444-en papi pedofíliáról olvasol, gondolj arra amiről a véleményvezérek ott nem számolnak be: a gyerekekkel foglalkozók közül a papok produkálják a legkevesebb esetet- jóval előttük állnak a muszlim imámok, európai muszlim migránsok, koli nevelőtanárok, edzők, tanárok, sportorvosok, politikusok és a legnagyobb elkövetői halmaz- a szülők...

Ez a fiú sosem fog megnyugodni, amíg nem tud megbocsátani.

Mert, ha ránézek és hallgatom, nem egy férfit látok, hallok, hanem egy fiút.

Meghallgattam azt a hangfelvételt, amit titokban vett fel a napokban elhuny Snell püspök atyával.
Egyáltalán nem úgy viselkedik vele szemben, ahogyan előadja a szerény fiút a Partizánban.
Agresszív, pimasz és kiabál a püspök atyával szemben.
Még hogy nem zaklat? Hazudik, amikor azt állította, hogy a szentmise végén a hirdetéseknél felállnak és tiltakozásul kimennek a templomból.
Hát nem, mert a a püspök atya szentbeszéde közben!!!! állnak fel és bekiabálnak, kérdőre vonják. "Ha kell a nap 24 órájában leülök az irodád elé vagy a plébániád elé és addig fogom akár az Udvardit, akár téged vegzálni, amíg..."

https://www.youtube.com/watch?..

Már, hogy ne tudná. Olyan ostoba volt, - ill. nem ez a megfelelő szó rá - hogy megmondta annak az atyának a nevét, aki támogatta a lombik ötletét, ezzel bajba hozva a gyóntatóját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés