Márki-Zay: Ha Dobrev nyer az előválasztáson, Orbán marad a miniszterelnök

2021. február 27. 10:15
Hódmezővásárhely polgármestere fontosnak tartja, hogy milyen az egyes jelöltek elutasítottsága.

Márki-Zay Péter azért van még mindig az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek között, mert fontosnak tartja, hogy milyen az egyes jelöltek elutasítottsága. Erről Hódmezővásárhely polgármestere beszélt az ATV Start című műsorában. Az általa is támogatott Karácsony Gergely első helye természetes, hiszen az ország legnagyobb településének polgármestere, aki mögött két parlamenti párt is áll – tette hozzá.

Márki-Zay Péter szerint ha mindenki a saját magához közelálló jelöltet választaná az előválasztáson, akkor Dobrev Klára végezne az élen az előválasztáson, ami mindenkinek, a DK-szavazóknak is káros lenne, hiszen akkor Orbán Viktor maradna a miniszterelnök.

Ami az előválasztási kampányt illeti, támogatói bázis építését tervezi, adományokat gyűjt, a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak (MMM) pedig 106 egyéni jelöltje lesz az országban az előválasztáson.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit hurrogtok? Igaza van! A balos összefosás maximum egy gyurcsányfeleséget tud kitermelni führernek, mert ennyit tudnak, és rá meg ugye ki szavazna. Egy nulla banda.

Sok tapasztalatot mindenképp!!!

És MINDEZ hol szerepel a hódmezővásárhelyi polgármester munkaköri leírásában?

Mindezt pedig a demokrácia nevében...

MZP majd fordít a köpenyen, ha olyan lesz a poltikai széljárás. Fegyencné nem olyan könnyen eltávolítható, mert az öszeFegyenc párt majd kihozza, hogy Fegyencné a legjobb. Az előválasztás ugyanis a pandémia miatt összecsapott lesz, s lehet majd sokmindenre hivatkozni. Fegyencet az érdekli, hogy az ő frakciója legyen majd a legerősebb a következő Orbán kormány idején, 2022-től.

Karácsony a leginkább irányítható jelölt, ezt már bizonyította mindkét pozíciójába. MZP, a külföldről hazaküldött, majd időben aktivált ügynök kikotyogta a lényeget, a leginkább sajnálatra méltó jelölt befutásában érdekeltek, akit csak meg kell fenyegetni, hogy elássák, és máris teszi a dolgát.

Vagy kicsontozza, vagy háttérből mérgezi. Attól függ, melyik lesz neki alkalmasabb.

Nem kell ezt ennyire elbonyolítani. Megteszi egy "szavazz rám!" is.

Pedig tök egyszerű.
Jakab a baloldali szavazókat úgy szólítaná meg, hogy ti vörös hazaáruló komcsik, a cigányokat pedig, hogy lusta, büdös, tolvaj haszonleső banda.

"Jakab Péter elutasítottsága alacsony, de nem látja, hogyan tudná megszólítani a baloldali szavazókat, vagy éppen a cigányság egy részét."

Nagyobb esélye lenne egy olyan ellenzéki pártnak, amely szerint a Fidesz-KDNP kormány ugyan nem rossz, de ők jobban csinálnák.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés