Letartóztatta a bíróság az SZFE-maszkos elleni támadót

2021. február 27. 12:03

A kerületi ügyészség a férfi mielőbbi elszámoltatása érdekében gyorsított eljárásban bíróság elé állítást tervez.

2021. február 27. 12:03

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró – nem végleges végzésében – azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon – közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a 37 éves férfi pár nappal ezelőtt egy csepeli autóbuszon szúrta arcon a nőt. A sértett ugyanis olyan maszkot viselt, amelynek felirata egy egyetemi átalakítás ellen tiltakozó mozgalomhoz való tartozására utalt. A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a gyanúsított letartóztatásának elrendelését indítványozta, a terhelt jelenlétének biztosítása, a bizonyítás veszélyeztetésének, valamint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében. A nyomozási bíró az ügyészi indítvány alapján a férfi letartóztatását elrendelte.

A végzés fellebbezések miatt nem végleges. A kerületi ügyészség a férfi mielőbbi elszámoltatása érdekében gyorsított eljárásban bíróság elé állítást tervez – írták.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. február 28. 11:11
Nem tudott jobban vigyázni?
nempolitizálok
2021. február 28. 08:51
Feláldozta magát egy SZFE-s.
123321
2021. február 27. 17:13
újabb provokáció. Ez lesz a kampány során végig.
vizesnyolcas
2021. február 27. 16:24
A Free SzFe történet kezdett ellaposodni. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy ez egy szervezett akció volt a történet újrahabosítására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik