Hadházy mégsem ütötte el Bedét

2021. február 27. 07:45

A független képviselő furcsaságként említi, hogy ő is tett feljelentéseket Bede ellen hamis vád, hatóság félrevezetése és rágalmazás miatt, de ezeket mind elutasították.

2021. február 27. 07:45
null

Hadházy Ákos Facebook-posztban örvendezik azon, hogy az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény, vagyis nem ütött el senkit. Tavaly áprilisban Bede Zsolt – akit ő „főprovokátornak” nevez – felugrott a kocsija motorházára. A független politikus érdekességként jegyzi meg, hogy ezt az információt neki nem árulta el az ügyészség, Szél Bernadett képviselőtársa kérdezte meg.

Hadházy további furcsaságként említi, hogy ő is tett feljelentéseket Bede ellen hamis vád, hatóság félrevezetése és rágalmazás miatt, de ezeket mind elutasították. Pedig a két állítás közül valamelyiknek igaznak kell lennie szerinte: vagy ő ütötte el Bedét, vagy Bede hazudozott.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2021. február 28. 08:30
Ezek már betegebbek mint a valóságshowos hülyegyerekek.
Nehidd El
2021. február 27. 17:24
Ez a Hadházy mindig és mindenkit meg tud lepni a tudatlanságával és ostobaságával. Az ő logikája szerint minden nyomozás végén, ha a rendőrség nem képes vádat emelni, el kellene ítélni a nyomozást elrendelő ügyészt vagy a nyomozásban részt vevő rendőröket.
balbako_
2021. február 27. 17:02
A kísérlet nem büntetendő?
mzperixx
2021. február 27. 11:51
Bede kb. azt adta elő Hadházy autójánál, mint amit Hadházy előadott a tv székházban. Nem olvastam az ítéletet, de a bíróság valószínűleg nem azt mondta ki, hogy Hadházy nem ütötte el Bedét, hanem csak azt, hogy az nem bizonyítható. Viszont ezzel nem mondta ki a bíróság, hogy Hadházy nem ütötte el Bedét. Hadházy viszont állítja, hogy a bíróság szerint ő nem ütötte el Bedét, így már megint nem mond igazat. Különben meg Hadházy ha jól emlékszem elhagyta a "baleset színhelyét" anélkül, hogy tisztázták volna, mi történt pontosan. Ez súrolja a cserbenhagyás tényállását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik